Mergi la conţinutul principal

Proiect important. Autoritatea Aeronautică sprijină proiectul Aeroportului din zona Galați-Brăila

* șeful Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, s-a arătat încântat după o întâlnire pe care a avut-o, recent, la Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) pe tema Aeroportului Regional de la Braniștea * acesta a mers alături de omologul său gălățean Costel Fotea * Chiriac a afirmat că în urma discuțiilor a reieșit că există sprijin din partea AACR pentru proiectul celor două județe

 

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a dorit să anunțe faptul că Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) sprijină proiectul privind realizarea Aeroportului Regional de la Braniștea. Acesta a anunțat că a mers, recent, alături de președintele CJ Galați, Costel Fotea, la AACR pentru a discuta acest deziderat și că răspunsul primit a fost unul promițător.

”Am mai făcut câțiva pași importanți spre o dezvoltare socio - economică fără precedent a regiunii din care facem parte, astfel că, împreună cu colegul meu, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, am mers la Autoritatea Aeronautică Română pentru a prezenta Raportul privind stabilirea criteriilor de definire a proiectului pentru Aeroportul Regional Galați - Brăila. AACR ne-a dat răspunsul, astfel că va acorda tot sprijinul pentru construirea aeroportului. Totodată, din raportul prezentat, autoritatea a precizat că lungimea și lățimea alese pentru viitoarea pistă de decolare/aterizare, sunt conforme cu cerințele de proiectare impuse de lege”, a declarat Chiriac, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Șeful CJ a dorit să reamintească faptul că acest proiect se va realiza prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru infrastructura de transport de interes strategic, în zona de Est și Sud - județele Galați, Brăila, Călărași și Ialomița.

”Cea mai mare asociație din țară care are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de transport”, a conchis sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro