Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programul institutiilor publice in perioda Sfintelor Sarbatori de Pasti

In perioada sarbatorilor de Pasti, mijloacele de transport in comun ale SC "Braicar" vor circula dupa urmatorul program: simbata, 7 aprilie, duminica, 8 aprilie si luni, 9 aprilie - program de sarbatoare in intervalul 6.00 - 23.00 cu mentiunea ca suplimentar vor fi introduse in trasee mijloace de transport in plus. De asemenea, conducerea "Braicar" a anuntat ca pe relatia Braila - Lacu Sarat, va fi suplimentat numarul de tramvaie, inclusiv pe timpul noptii de simbata, pentru a facilita accesul doritorilor de a participa la slujba de Inviere de la minastirea din statiunea balneara.
In cazul operatorilor in domeniul utilitatilor publice, casieriile vor fi inchise simbata duminica si luni, pentru ca de marti sa se revina la programul normal de lucru. Important de mentionat este ca pe toata perioada acestui weekend, dispeceratele acestor unitati vor functiona non stop, iar pentru interventii deranjamente vor fi dublate turele.
In ceea ce priveste administratia locala, nici una dintre institutii nu are luni, 9 aprilie, program cu publicul, abia de marti, 10 aprilie, reintrindu-se in normal.

Posta si bancile nu lucreaza duminica si luni

Posta Romana anunta ca, in perioada Sarbatorilor pascale, se va lucra dupa urmatorul program: simbata, 7 aprilie, va fi zi normala de lucru; luni, 9 aprilie, toate subunitatile postale vor fi inchise; marti, 10 aprilie, toate subunitatile postale vor fi deschise conform programului unei zile normale de lucru
Luni, doar Hala Centrala e inchisa.
Directia Administratiei Pietelor si Tirgurilor (DADR) Braila a stabilit programul unitatilor pe care le coordoneaza, pentru perioada Sarbatorilor de Paste. Astfel, in toate pietele municipiului Braila, in data de 7 aprilie, se va respecta programul normal de simbata, adica intre orele 6.00 si 14.00. Duminica, toate unitatile sint inchise. Luni, cu exceptia Halii Centrale, care este inchisa, toate celelalte piete vor functiona dupa programul duminical, respectiv 8.00 - 14.00.
Brailenii care au de efectuat operatiuni bancare trebuie sa aiba in
vedere faptul ca nici o banca nu va fi deschisa duminica si luni.
Citeva dintre cele mai importante sucursale bancare au insa simbata program cu publicul, pina la prinz: BCR (8.30 - 12.30); Banca Transilvania (9.30 - 12.30); Raiffeisen Bank (9.00 - 12.00).
Directia Generala a Finantelor Publice va functiona cu program normal, 8.30 - 13.30, astazi si marti, iar simbata, duminica si luni va fi inchisa.

Veterinarii, la datorie inclusiv in ziua de Paste

Pina pe data de 9 aprilie, la nivelul Directiei Sanitare Veterinare si
pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Braila, dar si al
Circumscriptiilor din judet, va fi asigurata permanenta personalului
sanitar-veterinar, inclusiv in zilele de simbata si duminica.
La sediul fiecarei structuri sanitare veterinare, sint afisate programul de lucru, persoanele responsabile si un numar de telefon la care consumatorii pot sesiza orice aspecte privind nerespectarea
normelor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor sau pot
solicita informatii.
In plus, pentru sesizarea unor aspecte nedorite in
comercializarea produselor alimentare sau pentru solicitarea de
informatii, ANSVSA pune la dispozitia cetatenilor si linia telefonica
gratuita: 0800 826 787.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura, aflata in plin proces
de inregistrare a cererilor pentru subventiile europene, a decis ca in
ziua de simbata, in fiecare centru local si la sucursala judeteana sa
fie prezent un ofiter de serviciu. Programul de lucru este 8.30 -
16.30. Duminica si luni, insa, toti salariatii APIA sint liberi. Ei revin la
slujba marti, cu program normal de lucru.

Farmaciile permanente lucreaza dupa programul obisnuit

Pe toata durata Sfintelor Sarbatori Pascale brailenii care intimpina diverse probleme de sanatate isi pot gasi medicamentele necesare la farmaciile cu program permanent: Farmacia Permanenta, Farmacia ARNICA, Farmacia IRIS, unitati care vor functiona in aceste zile dupa programul obisnuit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii