Mergi la conţinutul principal

Programul educaţional "Lecţia despre apă", la final

Astfel, pentru creaţii literare a obţinut premiul I Alexandra Şergan de la Şcoala "A. S. Puşkin", premiul II a fost câştigat de Denisa Buzea de la Şcoala "George Coşbuc" şi în fine, locul III l-a ocupat Alexandra Dumitru de la Şcoala "Vlaicu Vodă". La secţiunea creaţii plastice, premiul I l-a obţinut Daniel Dragoş de la "George Coşbuc", iar următorii clasaţi au fost Diana Zodilă de la Şcoala din Însurăţei şi Florentina Gheorghe de la Şcoala "Fănuş Neagu". "Fiecare clasă participantă din cadrul celor 9 şcoli incluse în acest program educaţional a amenajat câte un colţ POS Mediu, fotografiat de reprezentantul CUP Dunărea în perioada 11 - 15 iunie, câştigătoare pentru «Cel mai frumos colţ POS Mediu» fiind Şcoala George Coşbuc", ne-a declarat Oana Preda, coordonatorul programului din partea CUP Dunărea. Elevii au susţinut şi o serbare pe tema "Să salvăm Planeta Albastră", organizată în cadrul aceluiaşi proiect.
Reamintim că în perioada 25 aprilie - 20 iunie, CUP "Dunărea" a implementat acest program educaţional ce a avut drept scop creşterea conştientizării elevilor cu privire la importanţa ocrotirii apei şi a mediului, la stoparea risipei şi a poluării apelor de suprafaţă, precum şi promovarea ajutorului european nerambursabil acordat judeţului Brăila pentru proiectul "Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată". Proiectul are o valoare de 95,748 milioane euro, din care 73,894 milioane euro (adică 77,18%) reprezintă grantul european, 11,301 milioane euro (adică 11,8%) - contribuţia de la bugetul de stat, 1,738 milioane euro (adică 1,18%) - contribuţia de la bugetele locale şi, în final, 8,814 milioane euro (9,21% din valoarea proiectului) - contribuţia CUP "Dunărea", ca beneficiar final al proiectului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro