Mergi la conţinutul principal

Program special de Paşti pentru marile magazine

• în prima zi de Paşti retailerii şi-au luat zi liberă, însă vor relua activitatea de luni, 9 aprilie • magazinele Lidl vor fi închise şi luni, 9 aprilie 

 

Aşa cum au procedat în fiecare an, în această perioadă, marii retailerii îşi ţin deschise până târziu în noapte magazinele. După cum v-a obişnuit, “Obiectiv” vă spune când vor fi deschise în perioada Paştelui, în cazul retailerilor care au comunicat programul special de Sărbători. Astfel, multe dintre magazine vor fi deschise chiar şi până la miezul nopţii pentru a nu-i “pierde” pe brăilenii care au lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile, sau care preferă shopping-ul pe timp de noapte pentru a evita aglomeraţia de peste zi.

 

Ca regulă generală, marile magazine vor fi închise în data de 8 aprilie şi vor fi deschise a doua zi de Paşte, singura excepţie fiind Lidl care îşi ţine închise magazinele şi luni, 9 aprilie.

 

Magazinele Kaufland vor avea vineri, 6 aprilie, programul prelungit cu o oră faţă de programul normal. Sâmbătă, 7 aprilie, magazinele vor fi deschise de la ora 7.00, iar ora închiderii va varia în funcţie de magazin, în intervalul orar 16:00- 18:00. De menţionat că sâmbătă şi duminică, Grilul Kaufland va fi închis.

Duminică 8 aprilie, în prima zi de Paşte, magazinele Kaufland din Brăila vor fi închise.

Programul special de Paşte la hypermarket Carrefour din Brăila Mall este următorul:

- în zilele de 5 şi 6 aprilie magazinul va fi deschis de la ora 08.00 la 24.00;

- în ziua de 7 aprilie în intervalul 08.00 - 19.00;

- în ziua de Paşti va fi închis;

Începând de luni, 9 aprilie, se revine la programul 08.00 - 22.00.

În ce priveşte magazinele din galeriile Brăila Mall programul zilnic rămâne 10.00 - 22.00 până vineri, 6 aprilie, inclusiv, iar sâmbătă se închid la ora 19.00 şi se redeschid luni, 9 aprilie, de la ora 10.00.

Magazinele Lidl anunţă pe site-ul lor că puteţi face cumpărături de luni până sâmbătă între 7.30 - 21.00, dar duminică, 8 aprilie, şi luni, 9 aprilie, toate magazinele vor fi închise.

La Profi, majoritatea magazinelor au program prelungit în Săptămâna Mare, cu câteva excepţii, iar în ziua de sâmbătă, 7 aprilie, magazinele Profi se închid la ora 18.00. Pe 8 aprilie majoritatea magazinelor Profi sunt închise, urmând a se redeschide luni, 9 aprilie, revenind la programul normal de funcţionare.

Magazinele Penny Market au program prelungit până vineri, 6 aprilie, inclusiv (07.00 - 23.00), sâmbătă, 7 aprilie, se vor închide la ora 19.00 şi îşi vor reprimi clienţii luni, 9 aprilie, începând cu ora 09.00, până la ora 17.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro