Mergi la conţinutul principal

Program pentru toate vârstele de Zilele Brăilei

Programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila pentru vineri, 12 august, include activităţi pentru toate vârstele, desfăşurate în diferite zone din oraş.
Astfel, de la ora 9.00, în Parcul Monument, la Rondou, Cercetaşii României intră în acţiune cu Vacanţă în Ecobază, concomitent cu un concurs de şah "Micul şahist". Micuţii se vor putea bucura şi de teatru pentru copii de la ora 10.00, la Grădiniţa nr. 51 Brăila, de la
11.00 - "Să învăţăm să mânuim păpuşi ", iar de la 18.30, piesa "Povestea ieduţului răsfăţat" va fi prezentată deTeatrul "Anton Pann" din Râmnicu Vâlcea.
La ora 20.30, în tot în Parcul Monument, este programată Caravana filmului românesc cu „O poveste de dragoste, Lindenfeld", regia Radu Gabrea şi "Bucureşti nonstop" regia Dan Chişu.
Aceeaşi zi, altă locaţie: Grădina Publică. Acolo, la ora 11.00 va începe Teatru pentru copii - "Veselici". În aceeaşi locaţie, de la 18.00 - Muzică uşoară - Şcoala de Muzică Particulară Brăila; Concert Orchestra Iosif Ivanovici; de la 19.45 - Teatru pentru copii - "Să învăţăm să mânuim păpuşi" - Asociaţia Culturală "Livada", iar de la 20.45 - Concert - "Jazz in the Garden" - Groovy Bastards şi Alex Muşat Trio.
În Orăşelul Copiilor, de la ora 17.00 va fi susţinută piesa de teatru "În lumea poveştilor" şi tot pentru copii, în Parcul Zoo, de la ora 18.00 piesa "Vasilache şi Marioara".
Pe Faleza Dunării, programul festiv va începe la ora 18.00, cu Festivalul Naţional de dans popular "Lină Chiralină", iar de la 21.30 brăilenii pot urmări un spectacol de muzică tradiţională susţinut de Comunitatea elenă Brăila şi Ansamblul comunităţii ruşilor lipoveni.
Pe Calea Galaţi, în parc, de la 18.30, va fi un program de muzică populară susţinut de Ansamblul "Bârseşti".
La aceeaşi oră, dar în Piaţa Traian va avea loc Tabăra de pictură urbană "ProArte", iar în Obor - Parcul Dinamo - teatru pentru copii "Pădurea cântă" realizat de Teatrul de Păpuşi "Cărăbuş" Brăila.
În cartierul Vidin - în rondou, chiar în faţa Liceului Progresul, de la
19.00, va avea loc un program de muzică uşoară, susţinut de grupul "Steluţe Dunărene" Brăila, iar de la 20.00 - dans popular în interpretarea Ansamblului "Codruleţul".
La ora 20.00, la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică, are loc un spectacol susţinut de Asociaţia "Pandora" Brăila, iar la aceeaşi oră dar în Brăila Mall este programat un spctacol de dansuri popular cu Ansamblul "Sâmbureşti" Olt.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro