Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profituri in crestere la "Romnav" SA

Societatea comerciala "Romnav" SA cu obiect de activitate transporturi pe cai navigabile interioare, a raportat in primul semestru al acestui an un profit net de 1,07 milioane lei, in timp ce in aceeasi perioada a anului anterior firma a inregistrat un profit net in suma de 122.436 lei. Acest rezultat a fost generat de activitatea de exploatare in conditiile in care veniturile la acest capitol au fost in valoare de 11,2 milioane de lei in crestere fata de primul semestrul al anului trecut. In consecinta, cctivitatea de exploatare s-a incheiat cu un profit in suma de 1,46 milioane lei, spre deosebire de semestrul I 2006, incheiat cu un profit din exploatare in suma de 284.292 lei.
Potrivit raportului semestrial de activitate prezentat pietei Rasdaq, din totalul veniturilor de exploatare, ponderea cea mai mare o detine productia vinduta in valoare de 11,19 milioane lei, adica 99,84% din total. In ceea ce priveste cheltuielile de exploatare, ponderea cea mai mare o detin cheltuielile cu materiile prime si materialele consumabile, ele fiind in suma de 3,13 milioane lei, reprezentind 32,15% din totalul cheltuielilor de exploatare.
La finele primului semestru al anului 2007 s-a inregistrat o crestere a numarului mediu de angajati in baza unui contract de munca fata de aceeasi perioada a anului 2006, de la 157 persoane, la 178 persoane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii