Mergi la conţinutul principal

Profesorul Petre Enache a ramas director la Scoala "Al. I. Cuza"

Ieri, la Casa Corpului Didactic s-a desfasurat inca o zi de concursuri pentru ocuparea posturilor de directori din scolile brailene. Concurenta a fost doar la Scoala "Al. I. Cuza", unde s-au inscris actualul director, Petre Enache, si pofesoara Florina Iconaru. Ambele cadre didactice au avut o prestatie onoranta, au obtinut punctaj peste cel minim pentru ocuparea postului, insa profesorul Petre Enache a cistigat cu 114,5 puncte pentru ca a avut un CV mai consistent decit cel al mai tinerei profesoare Florina Iconaru.
La Scoala "Vlaicu Voda" a luat concursul Mirela Rusen, la Scoala "Ion Creanga" Victor Buzea, iar la Scoala "Anton Pann" a promovat examenul profesoara Cici Mihaela Bolovan, cea care era director cu delegatie. Cel mai bun punctaj al zilei l-a obtinut Cici Mihaela Bolovan, 118,25, inspectorul de management Adrian Simion precizind ca proiectul sau a fost foarte bine intocmit si sustinut exemplar.
Din pacate, si de aceasta data doua cadre didactice au ratat examenul, tot din cauza intrebarilor din legislatie: Jan Bulancea, directorul de la Scoala "Nedelcu Chercea", si profesoara Ioana Mihaela Zavog de la Scoala "Mihu Dragomir", care a candidat a doua oara pentru postul de director de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro