Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesoara Carmen Antohe de la "Balcescu": "Te amenint foarte tare! Nenorocito care esti!"

"Hai sictir, f***-ti pastele ma-tii. Sa stii ca nu scapi de bataie!". In acesti termeni a decurs discutia dintre redactorul nostru si profesoara Carmen Antohe de la Colegiul "Balcescu", care ne-a sunat ieri, in jurul orei 16.00, nemultumita fiind de articolele publicate de cotidianul nostru cu privire la activitatea sotului acesteia, cadru didactic la Liceul "Perpessicius". In ciuda eforturilor redactorului nostru, orice incercare de stabilire a unui dialog a esuat. Cazul profesorului de matematica Valerian Antohe a luat o turnura neasteptata datorita reactiilor pe care le-a trezit. Chiar de la primele articole publicate, sotia profesorului a sunat redactorul nostru si acasa, si la redactie cerindu-i socoteala pentru ceea ce a scris, injurindu-l, fara sa aduca nici un fel de argumente. A contestat absolut tot, s-a contrazis in afirmatii si a amenintat, spunindu-i redactorului sa inceteze sa mai scrie in ziar ceva despre sotul ei.
Marti seara, pe la ora 19.00, redactorul nostru a fost sunat si acasa, de un barbat care s-a prezentat drept profesor de matematica la Liceul "Perpessicius". Au inceput injuraturile, in alt registru. "Ce p***a matii te intereseaza pe tine ce face profesorul Antohe? Am sa te astept sa-ti dau una in cap sa te linistesc!".

"Este un profesor de elita al scolii, gradul I cu nota zece, dobitoaco!"

Nici in convorbirea telefonica de ieri valul de insulte si amenintari nu a putut fi oprit. Mai jos reproducem o parte a discutiei telefonice.
"Antohe: - Voiam sa va intreb daca va asumati raspunderea personala, cum si eu o sa o cer ziarului intreg.
Redactor: - Doamna, din cite imi amintesc articolul este semnat.
Antohe: - Articolul este semnat, dar informatia dvs. de unde este, pentru ca sotul meu a fost de fata ieri in secretariat cind dvs. vorbeati cu domnul director si nu vi s-au dat atitea amanunte pe care le scrieti astazi, niste aberatii.
R: - Sinteti sigura de ceea ce imi spuneti?
A: - Va intorceti la anul 2002, 2003, 2004, 2007, niste aberatii care nu vi s-au dat ieri. Noutati scrieti acolo, ceva ce nu vi s-au dat ieri la telefon.
R: - Sinteti sigura ca mi s-au dat la telefon informatiile? Eu am fost personal la liceu.
A: - Cind ati fost la scoala probabil ca ati fost numai la directoare, pentru ca toata balaceala asta dumneata o faci cu directoarea. Toata balaceala asta pentru care vei raspunde in fata instantei o faci cu directoarea. O sa-ti cheme directoarea sa faci dumneata matematica in liceu cu toti netotii. (...) Sotul meu se duce beat la scoala? Da' nu va e rusine? El nu injura si nu bea nici acasa. Este un profesor de elita al scolii, gradul I cu nota zece, dobitoaco! Nenorocitilor! A reprezentat judetul la olimpiade. F***-te-n-c*r pe ma-ta dar, ca iti rup parul din cap. Nenorocito! Sa nu mai calci in liceu, ca-ti rupe falcile, picioarele!
R: - Pentru ce m-ati sunat acum? Ca sa ma amenintati?
A: - Te amenint foarte tare! Foarte tare te amenint, sa stii! Tu nu ameninti cu atita balaceala de cuvinte? Nenorocito care esti! Iei toate informatiile de la directoare. Sotul meu a auzit ieri ce vorbeai cu directoarea.
R: - A ascultat la usa? Eu am vorbit cu directorul, nu cu directoarea.
A: - La telefon erai, vorbeai din secretariat. Din secretariat se vorbea cu dumneata unde era si sotul de fata. Esti o mincinoasa, nenorocito! Cistigi bani pe minciuni. Nenorocito, care esti! (...) Hai sictir, f***-ti pastele ma-tii. Sa stii ca nu scapi de bataie! Fir-ati ale dracu' de boarfe ca v-ati gasit locul acolo! Fir-ai a dracului sa fii, lasa ca ai sa vezi tu! (...)".
Precizam ca redactorul vizat de amenintarile profesoarei Antohe va face o plingere penala impotriva acesteia, precum si o sesizare cu privire la telefoanele anonime de amenintare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii