Mergi la conţinutul principal

Produse de post cu probleme, depistate de inspectorii OJPC

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila au avut in vedere, in cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie, modul de comercializare a produselor de post, in magazinele din municipiul si judetul nostru. S-au gasit probleme atit in ceea ce priveste termenul de valabilitate, cit si in privinta etichetarii marfurilor respective. Produse expirate s-au depistat in galantarele societatilor comerciale "Adorama" SRL Braila, "Hexagon Impex" SRL Bordei Verde si "Com Violeta" SRL Braila. Deficientele de etichetare s-au gasit la urmatorii agenti economici: "Dicnet" Zavoaia, "Podeanu" SRL Zavoaia", "Benufob" Bordei Verde, "Oltenasul" Braila, "Victoria" Braila. S-au mai constatat abateri si in ceea ce priveste neindicarea preturilor, la "Podeanu" Zavoaia, "Benufob" Bordei Verde, "Oltenasul" Braila, "Adorama" Braila, "Vechiu" Zavoaia si "Com Violeta" Braila.
Pentru neregulile depistate s-au aplicat opt sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 27.000 lei, au fost oprite temporar de la comercializare 75 kg produse de post si s-au oprit definitiv de la vinzare 31 kg de astfel de produse.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu