Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Produse confiscate pentru ca nu aveau documente de provenienta

Zilele trecute, lucratori din cadrul Politiei oras Insuratei, Impreuna cu cei din cadrul Biroului de Politie Rurala, au continuat seria actiunilor desfasurate pentru prevenirea furturilor de animale, a transportului de marfuri fara documente de provenienta si combaterea actelor ilicite de comert, aplicind sanctiuni contraventionale celor care au fost depistati incalcind legea.
Astfel, a fost depistat In trafic Pompiliu C., care transporta pe DJ 212, cu autoturismul proprietate personala, produse alimentare In valoare de 1.259 RON, pentru care nu avea documente de provenienta. De asemenea, a mai fost depistat si Constantin H. (48 ani), din Slobozia, judetul Ialomita, In timp ce descarca bauturi alcoolice la o societate comerciala din orasul Insuratei, care nu erau marcate. Marfa a fost ridicata In vederea stabilirii provenientei.
Pe parcursul intregii actiuni, politistii au verificat activitatea a 6 societati comerciale, au controlat 106 autovehicule, au legitimat 127 persoane, au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, In valoare de 1.258 RON si au fost confiscate bunuri In valoare de 1.659,50 RON.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii