Skip to main content

Productia industriala a scazut cu 5,3 procente

Daca in luna martie 2007 productia realizata de un esantion reprezentativ de unitati economice cu profil industrial din judetul Braila s-a situat cu aproape 28 % peste nivelul realizarilor din luna februarie si cu aproape 10 procente peste nivelul productiei industriale inregistrate in martie anul trecut, in primul trimestru al anului, insa, rezultatele obtinute nu ne fac deloc cinste. Astfel, potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila, in perioada ianuarie - martie 2007, productia industriala realizata de firmele autohtone a scazut cu 5,3 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care, la nivel national, s-a inregistrat o crestere de 7,7 %. Cresteri semnificative (de pina la 110 procente) s-au inregistrat in industria extractiva braileana.
Pe de alta parte, a crescut cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie. Potrivit DRS Braila, in luna martie 2007, aceasta a fost cu peste 65 % mai mare fata de cifra de afaceri realizata in luna martie 2006. Totodata, in primul trimestru al anului, cifra de afaceri a intreprinderilor industriale brailene a fost mai mare cu 27,2 % fata de cifra de afaceri inregistrata in trimestrul I al anului trecut.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu