Mergi la conţinutul principal

Productia industriala braileana a scazut cu 6 procente

Potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila (DRS), productia industriala realizata in luna iunie a. c. de un esantion reprezentativ de unitati economice din judet, s-a situat cu 8,2 % sub nivelul realizarilor din luna mai, fiind totodata mai mica cu circa 14 procente fata de productia realizata in luna iunie anul trecut. Cresteri cu adevarat explozive s-au inregistrat in industria de producere a energiei electrice, termice, gaze si apa, acestea fiind de ^ 358 %.
In semestrul I al acestuia an, productia industriala braileana a scazut cu 6 % fata de semestrul I 2006, in conditiile in care, la nivel national, a fost vorba de o crestere medie de 6,1 %. In aceasta perioada, la Braila, cresteri s-au inregistrat in industria extractiva (32,3 %) si industria energiei electrice, termice, gaze si apa (33,7 %).
Si cifra de afaceri a intreprinderilor industriale brailene a inregistrat scaderi in iunie a. c., ea fiind cu aproape 40 de procente mai mica fata de cifra de afaceri din luna precedenta. Potrivit sursei citate, in primele sase luni ale anului, cifra de afaceri a fost, totusi, mai mare cu 19,3 %, fata de cifra de afaceri intregistrata in semestrul I 2006.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu