Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Producatorii agricoli au la dispozitie o piata virtuala

Agricultorii isi pot face mai cunoscute afacerile prin intermediul unui nou site - www.piata-agricola.ro, proiect avind drept scop crearea, in spatiul virtual, a unei puternice piete agricole. Pe aceasta pagina de web, cei interesati pot posta anunturi de vinzare sau cumparare produse si servicii structurate pe mai multe categorii: piata laptelui, piata cerealelor, piata pamintului, piata produselor traditionale etc. "Acest site nu reprezinta doar o solutie teoretica de viitor, ci exprima o nevoie concreta, imediata. Intr-o lume deschisa, fara granite, furnizorii serviciilor si produselor agricole au in sfirsit posibilitatea de a se intilni direct, in cel mai scurt timp, cu consumatorii", promit membrii echipei "Piata Agricola".
Important de mentionat este ca Braila este deja prezenta pe acest site, fiind postate citeva anunturi privind vinzarea unor terenuri, a unor produse traditionale sau piata de masini-utilaje-echipamente.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii