Mergi la conţinutul principal

Procurorii brăileni protestează. Activitatea cu publicul este suspendată

* în sprijinul protestelor exprimate de magistrați din întreaga țară, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a decis suspendarea activității de relații cu publicul în perioada 25 februarie - 1 martie

 

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila sunt solidari cu magistrații din întreaga țară și au decis să organizeze actiuni prin care își exprimă nemulțumirea față de modificările aduse legilor Justiției. Ieri, după ce au fost convocate Adunările Generale ale procurorilor din cadrul Parchetului Brăila, Făurei și Însurăței, s-a hotărât, în sprijinul protestelor exprimate de colegii magistrați din întreaga țară, suspendarea activității de relații cu publicul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în această săptămână (perioada 25 februarie - 1 martie). La Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăței activitatea cu publicul este suspendată până joi, 28 februarie.

În perioada următoare, procurorii vor decide și alte forme de manifestare a nemulțumirilor față de măsurile legislative adoptate fără consultarea magistraților și fără a se ține cont de opinia acestora.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro