Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procesul lui Saddam Hussein, aminat pina la 12 aprilie

Urmatoarea audiere in procesul in care fostul presedinte irakian, Saddam Hussein, si sapte membri ai regimului sau sint judecati pentru implicare in masacrul de la Dujail, va avea loc la 12 aprilie, a anuntat, joi, Inaltul Tribunal Penal irakian, citat de AFP.
In cursul sedintei de joi a fost audiat Awad al-Bandar, fostul sef al Tribunalului Revolutiei, instanta speciala a regimului lui Saddam Hussein, care a pronuntat condamnarile la moarte impotriva a 148 de etnici siiti acuzati de pregatirea unui atentat impotriva presedintelui, in 1982.
Awad al-Bandar a apreciat ca procesul pe care l-a condus a fost "corect", fiind respectate procedurile in vigoare la acea vreme. El a afirmat ca acuzatii au avut dreptul la avocati din oficiu si ca nici unul dintre acestia nu avea mai putin de 20 de ani, asa cum pretinde acuzarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii