Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procesul interlopilor, aminat pentru luna august

Procesul lui Ghita Buricea si al celorlalti 12 interlopi trimisi in judecata pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea grava a linistii si ordinii publice si port ilegal de arma alba, va fi reluat abia dupa jumatatea lunii august, el fiind aminat, la termenul de ieri, la solicitarea inculpatilor si a avocatilor. Intre timp, mai precis la jumatatea lunii iulie, judecatorii braileni vor lua in discutie mentinerea arestarii preventive in cazul inculpatilor aflati dupa gratii. Potrivit purtatorului de cuvint al Judecatoriei Braila, dosarul a fost aminat pentru a le permite acuzatilor sa-si angajeze aparatori si pentru a le da timp avocatilor sa-si puna la punct pledoariile. Audiat ca martor, unul dintre avocatii braileni a solicitat instantei sa scape de aceasta calitate, insa cererea i-a fost respinsa. Tot ieri, judecatorii au respins si cererea lui Vasile Tincu, zis "Saolin", de inlocuire a arestului preventiv.
Numarul celor acuzati ca au participat la incaierarea din decembrie 2006, de la Palatul de Justitie, este de 16, 13 dintre acestia fiind deja trimisi in judecata, iar trei dati in urmarire generala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii