Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procesul infirmierelor bulgare condamnate in Libia, aminat pina la 22 aprilie

Procesul celor cinci infirmiere bulgare, condamnate la moarte, in Libia, si judecate in prezent sub acuzatia de "calomniere" a politistilor libieni pe care i-au acuzat de tortura, a fost aminat din nou, duminica, la finalul unei audieri succinte, relateaza AFP.
Presedintele Tribunalului din Tripoli, judecatorul Salem al-Hamri, a aminat procesul pina la 22 aprilie, la cererea avocatului apararii, Othman al-Bizanti, pentru a permite unui avocat bulgar care s-a alaturat recent echipei de aparatori a infirmierelor bulgare, sa studieze dosarul.
Cele cinci infirmiere si un medic palestinian au fost condamnati la moarte de justitia din Libia, sub acuzatia ca ar fi infectat in mod deliberat cu virusul HIV, mai multe sute de copii libieni dintr-un spital din Benghazi.
Cei sase sint in prezent judecati pentru "calomnie", dupa ce au declarat ca au fost batuti, torturati cu socuri electrice si amenintati de politistii libieni. Ei au fost dati in judecata un ofiter de politie si de un membru al echipei de ancheta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii