Mergi la conţinutul principal

Procesul de vot la Penitenciarul Brăila, fără incidente. Au votat 365 de deținuți. La Centrul de Detenție Tichilești au votat 76 de deținuți

pentru alegerile locale au votat 47 persoane private de libertate, numărul fiind mai mic pentru că majoritatea deținuților sunt din alte localități

 

 

 

La Penitenciarul Brăila au fost 412 persoane private de libertate cu drept de vot. Potrivit datelor transmise de la Penitenciarul Brăila, dintre acestea au fost 373 persoane care și-au exprimat intenția de a vota, iar 365 au votat.

Pentru alegerile locale au votat 47 persoane private de libertate. Numărul a fost mic pentru că majoritatea deținuților sunt din alte județe.

Procesul de votare s-a desfășurat fără incidente.

 

Și la Centrul de Detenție Tichilești persoanele private de libertate cu drept de vot au mers să își exprime opinia pe linie electorală la urna mobilă.

Potrivit datelor transmise de conducerea unității de detenție, cms. șef Nicușor Sterian, din cele 147 de persoane internate la centrul de detenție au fost 76 de persoane cu drept de vot și toate au votat. Restul celor încarcerați sunt minori.

Nu au fost înregistrate incidente.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro