Mergi la conţinutul principal

Proceduri mai simple pentru eliberarea actelor de identitate

Consiliul Judetean Braila, in parteneriat cu Asociatia Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila (ACIDIEDD) Braila si in asociere cu Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor (SPCJEP) Braila, au implementat proiectul "Retea judeteana de comunicatii pentru evidenta persoanelor si conectare la Reteaua de Comunicatii Integrate Voce - Date a M.I.R.A.". Proiectul a vizat introducerea de noi instrumente, proceduri, echipamente pentru conformarea cu standardele de calitate si cerintele legislatiei armonizate din domeniul evidentei persoanei. Bugetul total al proiectului a fost de 75.105,68 euro, din care 66.105,68 euro, reprezinta contributia Uniunii Europene.
Prin implementarea lui se doreste simplificarea procedurilor si reducerea duratei eliberarii actelor de identitate. Totodata el va crea premisele pentru integrarea sistemului informatizat de evidenta a persoanei si securizarea mediului de circulatie a informatiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB