Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Probleme mari în defensivă pentru Florentin Petre

* este concluzia după înfrângerea severă, cu 5-1, a Daciei Unirea la Unirea Slobozia * formația brăileană a condus cu 1-0 după golul marcat de Raphael Stănescu * atacantul echipei brăilene a ratat șansa de a egala pe finalul primei reprize * defensiva a fost însă punctul nevralgic, așa cum a fost și în partida de la Ovidiu

 

Dacia Unirea a încheiat seria meciurilor amicale cu o înfrângere severă, 1-5, în deplasarea de la Unirea Slobozia. Și un lucru pare îngrijorător pentru banca tehnică brăileană. Echipa are probleme pe faza defensivă. Dacia Unirea a pierdut cu 4-0 la Farul Constanța și acum cu 5-1 la Unirea Slobozia. Florentin Petre mai are la dispoziție doar cinci zile în această săptămână ca să mai remedieze anumite probleme cu care se confruntă formația sa.

Dacia Unirea a început foarte bine partida de la Slobozia și, cel puțin în primele 20 de minute, nimic nu anunța decalajul care avea să se consemneze pe tabelă la finalul amicalului. Formația brăileană a avut o posesie superioară a mingei iar în minutul 18 a marcat un gol frumos lucrat. Vali Robu i-a pasat lui Duțu, acesta a primit mingea și l-a deschis pe Ioniță care a centrat în fața porții, acolo se afla Raphael Stănescu, iar atacantul oaspeților a trimis mingea, cu latul, în plasă. Bucuria jucătorilor de la Dacia Unirea a durat doar trei minute, pentru că, după o nesincronizare a fundașilor, Stănciulescu a faultat în suprafața de pedeapsă, Cruceru a transformat lovitura de la 11 metri și Unirea Slobozia a egalat, 1-1. Echipa gazdă a marcat pentru 2-1 în minutul 35, prin Năstase, aflat doar cu portarul Cristian Andrei în față.

La pauză putea fi însă 2-2, dar Stănescu l-a luat la țintă pe portarul gazdelor.

În repriza a doua, formația brăileană nu a mai contat în atac, dar nici în faza de apărare lucrurile nu au fost mai bune, astfel că Unirea Slobozia a mai înscris de trei ori prin Mustacă, Afalna și Suciu și s-a impus cu 5-1.

Dacia Unirea prima repriză: C. Andrei – Cocîrlă, Paliu, Stănciulescu, Apostolache – V. Robu, Lungu, Ioniță, Petrache – Duțu, R. Stănescu.

Dacia Unirea repriza a doua: Duță - Cocîrlă, Moroianu, Paliu (min. 65: Bădilaș), Apostolache – Ioniță (min. 60: Priboi), Apostol, Taciuc, V. Robu – Răducan, Voinescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii