Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proba de 60 m garduri a fost o "afacere" braileana la nationalele de atletism pentru juniori I

La Campionatele Nationale de atletism pentru juniori I ce au avut loc in week end-ul trecut la Bucuresti, sportivii braileni au obtinut rezultate deosebite.
Practic proba de 60 m garduri masculin a fost o "afacere" braileana, iar podiumul a fost ocupat in totalitate de atletii braileni. Alexandru Chiricuta, de la CSM, este noul campion national. Podiumul a fost completat de Ionut Vlaicu, LPS-CSM si Eduard Gheorghiu, CSM.
"Sint foarte multumita de rezultatele obtinute de Chiricuta. Prin aceasta medalie de aur a demonstrat ca nu intimplator a urcat pe podium la nationalele de tineret" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
O alta sportiva a CSM-ului, Ana Maria Ionita, a reusit sa obtina medalia de bronz in proba de 400 m plat, un rezultat foarte bun in conditiile in care ea a venit dupa o accidentare care nu i-a permis sa se pregateasca o perioada destul de lunga.
Un alt succes al atletismului brailean il reprezinta titlul de campioana nationala obtinut de Ramona Anghelas in competitia junioarelor I la aruncarea sulitei. Tinara sportiva, cu dubla legitimare LPS-CSM, pregatita de profesorul Nicu Roata, a obtinut medalia de bronz la tineret, evolutia ei lasind sa se intrevada un parcurs de succes in aceasta proba.
La sfirsitul acestei saptamini Bacaul va gazdui finalele de sala la juniori II, un alt concurs indoor in care atletii braileni vor lupta cu sanse reale la medalii.
"Sanse la medaliile de aur au Paraschiv Eftimie in proba de 60 m garduri, de la CSM, Marian Chioveanu de la aceeasi grupare atit la 60 m plat, cit si la saritura in lungime, dar si Daniel Gagiu, de la LPS, in proba de garduri" declara profesorul Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii