Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PRM sustine infiintarea sectiilor de politie locale

Reprezentantii PRM Braila sustin ideea lansata de deputatul PSD Mihai Tudose, privind infiintarea unor sectii de politie locale in municipiu. Presedintele organizatiei municipale PRM, Mihai Danut, declara ca, daca va fi propus un astfel de proiect de hotarire in Consiliul Local Municipal, consilierii PRM il vor vota, pentru ca este o chestiune de interes pentru comunitate. La rindul sau,
vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Niculina Moisescu, crede ca este nevoie de implicarea municipalitatii, in acest proiect:
"Mi se pare o idee buna, in Bucuresti, in fiecare sector sint mai multe sectii de politie. Poate asa politistii vor reusi sa stapineasca aceasta violenta care are loc acum in piete, in jurul scolilor. E normal sa inceapa cu mai putine sectii si fiecare sa aiba sarcini precise. Trebuie discutat cu domnul inspector-sef Chivu, de la Politie, pentru a vedea in ce conditii legale se pot face astfel de sectii. Avind in vedere ca Primaria are in administrare niste imobile, cred ca ar trebui ca aceasta sa se implice si sa ofere niste spatii. Cred ca nu trebuie mai mult de o camera cu unul-doua birouri si o toaleta".
Consilierul Ion Arama, membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, este si el de parere ca ideea trebuie pusa in practica, mai ales ca in judetul vecin, Galati, acest lucru s-a intimplat deja: "Avem exemplu la vecini: Galatiul are sectii locale. Are sapte sau opt, daca nu ma insel, dar la Braila, avind in vedere marimea orasului, nu ne trebuie atitea. Eu cred ca sint absolut necesare sectiile acestea, pentru a mari gradul de siguranta a cetatenilor in unele cartiere".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii