Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PRM-istii Mihai Danut si Niculina Moisescu risca sa fie dati in judecata

Daca PRM-istii Mihai Danut si Niculina Moisescu nu isi vor cere scuze in public pentru afirmatiile facute in cea mai recenta conferinta de presa la adresa familiei Vasioiu, vor fi actionati in judecata. Aceasta este o promisiune facuta celor doi membri PRM de catre Horia si Daniela Vasioiu, care se simt mai mult decit jigniti de afirmatiile lui Mihai Danut - sustinute de Niculina Moisescu, privitoare la faptul ca cei doi democrati au cerut sume substantiale unor membri PD pentru a-i numi pe functii de conducere in cadrul directiilor deconcentrate. Totodata, deputatul Horia Vasioiu a tinut sa precizeze ca deja spusele lui Mihai Danut ii fac scirba si ca nu mai suporta atitea minciuni: "Presa a aratat de multe ori ce a facut, cite tepi a reusit sa traga, cite evaziuni a facut. Nu stiu cum ii da Directia Finantelor Publice certificat sa poata participa la licitatii, cind el are datorii de miliarde la bugetul de stat. A folosit nenumarate minciuni la adresa familiei mele, dar i-a jignit si pe reprezentantii PD care fac parte din directiile deconcentrate, spunind ca au dat bani la partid si familiei mele pentru a fi pusi pe functii. Pai daca oamenii aia erau dispusi sa dea atitea sute de milioane cit a spus Mhai Danut, la ce le trebuia sa fie directori? O minciuna mai mare nu am auzit de cind sint. Daca in termen de 7 zile nu isi vor cere scuze, Mihai Danut, cit si cei care au contribuit la aparitia in presa a acestor minciuni, ii voi actiona in judecata".
La rindul sau, viceprimarul Daniela Vasioiu, si ea acuzata ca ar fi cerut bani de la diferiti oameni de afaceri pentru a le facilita eliberarea unor autorizatii de constructie, a tinut sa precizeze ca nici macar nu a avut vreodata in competente acest aspect - de care se ocupa numai primarul - asa ca nici macar nu avea pentru ce sa ceara spaga. Totodata, aceasta a adaugat ca, in ciuda presiunilor, nu va demisiona din functia de viceprimar. "Imi pare rau sa o spun, cu sinceritate, ca nu ma bucura faptul ca dupa ce s-a intimplat in conferinta de presa de la PRM copilul lui Mihai Danut a avut accident cu masina. Poate Dumnezeu i-a dat un semn lui Mihai, prin copilul sau... Dar nu cred ca o sa il opreasca asta vreodata, pentru ca isi doreste functia de viceprimar".
Intrebata daca a vorbit si cu fosta democrata, Luciana Boboc, despre care Mihai Danut a declarat ca a povestit, in biroul Niculinei Moisescu despre preupusele ilegalitati savirsite de sotii Vasioiu, Daniela Vasioiu a precizat: "Nu am vobit cu Luciana Boboc. Dar daca a facut astfel de afirmatii e foarte grav, deoarece este jurist si ar trebui sa stie mai mult decit oricine ce inseamna sa faci astfel de afirmatii".

"Nu am facut declaratii referitoare la subiectul abordat de cei doi reprezentanti PRM"

Precizam ca in cursul serii de joi am reusit sa vorbim si cu Luciana Boboc, care ne-a declarat ferm ca nu a facut niciodata afirmatiile despre care a vorbit Mihai Danut: "Realizez ca sint amestecata in diferite declaratii ale membrilor PRM si vreau sa fac urmatoarele precizari. Nu am nici un amestec cu persoanele care au declarat toate acestea, nu am facut declaratii referitoare la subiectul abordat de cei doi reprezentanti PRM. Nici macar nu am fost intrebata despre subiectul abordat in cadrul conferintei de presa. Doresc cu foarte multa seriozitate ca numele meu sa nu mai faca subiectul unei discutii pe aceasta tema. Nu ma intereseaza relatiile dintre PD si PRM. Nimic din ce s-a spus ca as fi vorbit eu nu a facut, nu face si nici nu va face subiectul vreunei discutii".
Explicindu-i deputatului Vasioiu care a fost declaratia fostei colege de partid cu privire la cele intimplate, acesta a tinut sa puncteze: "Daca ea sustine ca nu a facut astfel de declaratii, atunci Mihai Danut a incurcat-o rau de tot. Ma tin de capul lui pina in pinzele albe".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii