Mergi la conţinutul principal

PRM Brăila a reintrat în cursa pentru Parlamentul României

* potrivit lui Adrian Răureanu (foto), organizaţia judeţeană a PRM a avut, astăzi, câştig de cauză la Curtea de Apel Galaţi, după ce a atacat decizia Tribunalului Brăila de a o elimina din cursa electorală, ca urmare a unei contestaţii * şi USR-iştii brăileni se vor lupta pentru Parlament, ambele contestaţii la adresa filialei fiind respinse de Tribunal

 

 

 

Partidul România Mare Brăila a primit, astăzi, aprobare din partea Curţii de Apel Galaţi de a intra în cursa pentru Parlament. Asta, după ce PRM-iştii au făcut apel la soluţia dată, luni, de Tribunalul Brăila, privind anularea deciziilor Biroului Electoral de Circumscripţie prin care fuseseră aprobate listele partidului pentru Cameră şi Senat, ca urmare a unei contestaţii venite din partea lui Adrian Eugen Dănilă.

Deşi pe portalul Curţii de Apel Galaţi informaţia încă nu a fost actualizată, Adrian Răureanu, primul pe lista PRM la Camera Deputaţilor, a ţinut să facă publică decizia.

Trebuie punctat că situaţia contestaţiilor s-a rezolvat şi în ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii Uniunii Salvaţi România, filiala Brăila. Potrivit preşedintelui organizaţiei, Cătălin Stancu, deşi pe 1 noiembrie, Tribunalul Brăila a suspendat luarea unei decizii în privinţa celor două contestaţii înregistrate de USR pe tema alegerilor, astăzi, a revenit asupra lor, respingându-le. Sursa citată ne-a comunicat că decizia a fost aceeaşi atât la contestaţia făcută de către Partidul Ecologist Român, cât şi la cea a Monicăi Petruţ. „Soluţia a fost aceeaşi peste tot în ţară”, a mai punctat Stancu.

În aceeaşi ordine de idei, trebuie reamintit că la Brăila şi Alianţa Noastră România, Partidul Mişcarea Populară, precum şi Partidul Ecologist Român au primit contesaţii pentru liste. Potrivit portalului Tribunalului Brăila, contestaţia Partidului ACASA a fost respinsă ca nefondată în toate cele 3 cazuri.

Reamintim că, la Brăila au depus liste pentru cele două Camere ale Parlamentului 12 formaţiuni politice: PRU, ALDE, PNL, PSD, ANR, PMP, UDMR, USR, PRM, PSR, PER şi AN 2016. Chiar şi aşa, doar 11 par să fi rămas oficial în cursa electorală, deoarece listele Alianţei Naţionale 2016 au fost respinse din start de BECJ Brăila pentru că nu s-a făcut dovada strângerii semnăturilor necesare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro