Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinsi din cauza focului pe care l-au aprins

Doi barbati din Braila au fost prinsi de jandarmi cu citeva zeci de metri de cablu furat, dupa ce s-au refugiat cu prada intr-o zona parasita, pentru a-i da foc si a scoate firele de cupru dinauntru. Cei doi indivizi aveau nevoie de bani de buzunar si s-au gindit sa faca rost de citeva zeci de lei, furind niste fier vechi de pe platforma chimica de la Chiscani. Ei au pus ochii pe niste cabluri de la o retea electrica dezafectata si s-au apucat sa dezgroape cablul subteran. Cei doi au incarcat apoi prada intr-o caruta si s-au oprit in spatele cimitirului din Chiscani, unde au dat foc la cablu, pentru a scoate din acesta firele de cupru. Fumul gros care iesea in urma arderii plasticului a fost insa observat de o patrula de jandarmi, care s-a temut sa nu fi luat foc ceva in cimitir, asa incit s-a grabit intr-acolo, sa verifice situatia. Oamenii legii i-au luat ca din oala pe cei doi indivizi, care credeau ca vor avea parte de liniste, linga cimitir. "Ardeam si noi niste cablu pe care l-am luat din depozit. Il vindeam si noi, sa facem niste bani, ca sa luam de mincare pentru copii", a marturisit unul dintre indivizi, Cuti S. "Oricum nu mai foloseau la nimic, reteaua nu ma da curent electric", a declarat celalalt barbat.
Celor doi li s-au intocmit dosare penale, fiind acuzati de furt calificat, iar daca vor fi gasiti vinovati, risca sa ajunga dupa gratii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii