Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinsi cu 600 de kg de titan

O suta de milioane ciubuc, intr-o noapte. Este cistigul la care sperau cinci barbati din Salaj, care cautau disperati in noaptea de miercuri, spre joi, un centru de recuperare a materialelor refolosibile in Braila, unde sa vinda 600 de kg de titan. Materialul detinut de indivizi era doar o parte a tevilor si placilor sustrase in aceeasi seara, de pe platforma chimica de la Chiscani, iar barbatii doreau sa scape cit mai repede de el si sa-si ia banii. Totul s-a transformat insa intr-un vis urit, cind acestia au fost prinsi de jandarmi.
Cei cinci barbati stationau cu dubita incarcata cu tevi si placi de titan, intr-o benzinarie din Braila, cind au fost legitimati de jandarmi. Oamenii legii au cerut sa vada si ce transporta salajenii, iar cind au cerut actele marfii, acestia au recunoscut ca era furat. Barbatii au explicat ca obtinusera materialele de la niste indivizi care umplusera un camion, cu titan furat din combinat. Ei asteptau in benzinarie un localnic, care sa-i conduca la un centru de recuperare a fierului vechi, unde sa poata vinde totul. "Materialele din masina le-am dat jos dintr-un camion care a incarcat in combinat. Ce facem cu ele? Ce sa fac, un ciubuc. Stiu ca am facut o ilegalitate, dar acum, nu mai pot indrepta nimic", ne-a spus unul dintre suspecti.
"In urma unui control de rutina, efectuat asupra unei dubite, intr-o benzinarie din oras, jandarmii au depistat un numar de 5 persoane, fara acte de provenienta asupra unei cantitati de 600 kg titan. Celor in cauza urmeaza sa li se intocmeasca actele de cercetare penala, ce vor fi inaintate Judecatoriei de pe linga Tribunalul Braila", ne-a declarat sblt. Tiberiu Bejan, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii