Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Principele Radu este interesat de dezvoltarea oraselor Ianca si Faurei

Alteta Sa Radu, principe de Hohenzollern - Veringen a vizitat, ieri, municipiul si judetul Braila. Agenda sa din cursul diminetii a inclus discutii cu primarii si cu membrii consiliilor locale din Faurei si Ianca. Acesta s-a intilnit si cu elevii Liceelor Teoretice "George Vilsan" din Faurei, respectiv, "Constantin Angelescu" din Ianca.
Actiunile se inscriu in proiectul "Orasele Romaniei", destinat dezvoltarii relatiilor europene ale asezarilor romanesti urbane. Principele Radu, reprezentant special al Guvernului Romaniei a precizat ca este interesat in dezvoltarea localitatilor mici. Dezvoltarea durabila implica ideea de crestere economica, dar numai cu respectarea normelor de protectie a mediului. "Am discutat cu primarii din Ianca si Faurei si i-am invitat la Palatul Elisabeta in urmatoarele doua, maxim 3 luni pentru a prezenta domeniile in care doresc investitii. Exista o mare deschidere in ceea ce priveste agricultura. Voi discuta cu partenerii straini pe care ii cunosc pentru a dezvolta colaborari economice in aceste localitati. Am inceput aceste vizite in ianuarie in Arges, Teleorman, Timis, Arad si acum Braila. In perioada imediat urmatoare voi merge la Tulcea", ne-a declarat principele Radu.
Vizita a continuat in municipiul Braila unde Alteta Sa a discutat cu reprezentantii Primariei, ai Prefecturii si ai Consiliului Judetean. In acest context, acesta a declarat ca "ar putea sprijini actiunile legate de zona de dezvoltare intercomunitara Braila - Galati deoarece realizarea proiectului inseamna consolidarea regiunii si centrul ar reprezenta o forta in sine". Principele Radu a vizitat si Colegiul National "Nicolae Balcescu'', incurajarea tinerilor fiind o alta prioritate a familiei princiare. Reprezentantul Casei Regale a spus ca "exista companii care au beneficiat de rezultate financiare ridicate la milioane de euro datorita conexiunilor facute de biroul pe care-l conduc sau care au fost urmarea intilnirilor mele". In cursul serii, principele Radu a mers la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, loc care a reprezentat si incheierea vizitei din Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii