Skip to main content

Principele Radu este interesat de dezvoltarea oraselor Ianca si Faurei

Alteta Sa Radu, principe de Hohenzollern - Veringen a vizitat, ieri, municipiul si judetul Braila. Agenda sa din cursul diminetii a inclus discutii cu primarii si cu membrii consiliilor locale din Faurei si Ianca. Acesta s-a intilnit si cu elevii Liceelor Teoretice "George Vilsan" din Faurei, respectiv, "Constantin Angelescu" din Ianca.
Actiunile se inscriu in proiectul "Orasele Romaniei", destinat dezvoltarii relatiilor europene ale asezarilor romanesti urbane. Principele Radu, reprezentant special al Guvernului Romaniei a precizat ca este interesat in dezvoltarea localitatilor mici. Dezvoltarea durabila implica ideea de crestere economica, dar numai cu respectarea normelor de protectie a mediului. "Am discutat cu primarii din Ianca si Faurei si i-am invitat la Palatul Elisabeta in urmatoarele doua, maxim 3 luni pentru a prezenta domeniile in care doresc investitii. Exista o mare deschidere in ceea ce priveste agricultura. Voi discuta cu partenerii straini pe care ii cunosc pentru a dezvolta colaborari economice in aceste localitati. Am inceput aceste vizite in ianuarie in Arges, Teleorman, Timis, Arad si acum Braila. In perioada imediat urmatoare voi merge la Tulcea", ne-a declarat principele Radu.
Vizita a continuat in municipiul Braila unde Alteta Sa a discutat cu reprezentantii Primariei, ai Prefecturii si ai Consiliului Judetean. In acest context, acesta a declarat ca "ar putea sprijini actiunile legate de zona de dezvoltare intercomunitara Braila - Galati deoarece realizarea proiectului inseamna consolidarea regiunii si centrul ar reprezenta o forta in sine". Principele Radu a vizitat si Colegiul National "Nicolae Balcescu'', incurajarea tinerilor fiind o alta prioritate a familiei princiare. Reprezentantul Casei Regale a spus ca "exista companii care au beneficiat de rezultate financiare ridicate la milioane de euro datorita conexiunilor facute de biroul pe care-l conduc sau care au fost urmarea intilnirilor mele". In cursul serii, principele Radu a mers la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, loc care a reprezentat si incheierea vizitei din Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu