Mergi la conţinutul principal

Prinşi cu camionul pe interzis

• zeci de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii locali brăileni după ce au intrat cu maşini agabaritice pe străzi din municipiu unde accesul cu astfel de vehicule este interzis • sancţiunile aplicate: 290 lei amendă şi două puncte de penalizare

 

În ciuda interdicţiilor semnalizate cu indicatoare rutiere, mulţi şoferi de camion încearcă să scurteze anumite rute, intrând pe străzi din municipiul Brăila care nu sunt menite să facă faţă unui trafic agabaritic. Asta spre disperarea locatarilor străzilor respective, ce reclamă faptul că li se degradează casele din cauza vibraţiilor provocate de mastodonţii conduşi cu viteză.

Săptămâna trecută, mai exact joi, 18 mai, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au acţionat în mai multe zone, avându-i în vizor pe şoferii  care “nu au respectat normele referitoare la masele totale maxime autorizate şi admise pe anumite sectoare de drum public”, după cum se precizează într-un comunicat de presă. Au fost vizate străzi precum Deltei, Cazasului, Comuna din Paris, Calea Călăraşilor, bulevardul Dorobanţilor sau Şos. Buzăului.

Au fost prinşi în flagrant nu mai puţin de 15 conducători auto, amenzile aplicate acestora ajungând la suma totală de 3.770 lei. Concret, fiecare şofer a fost sancţionat cu câte 290 lei şi 2 puncte de penalizare. O parte dintre cei suprinşi încălcând regulile sunt domiciliaţi în alte judeţe şi au avut drept scuză faptul că nu au observat la timp indicatoarele rutiere care semnalizează interdicţia de a intra cu camionul pe strada în cauză. Mulţi dintre şoferii amendaţi sunt, însă, brăileni de origine şi ştiau foarte bine că nu au voie să folosească ruta respectivă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro