Mergi la conţinutul principal

Prinşi cu aproape 100 kg de peşte fără acte

şase brăileni au avut ghinionul de a se întâlni cu jandarmii, ei fiind lăsaţi fără cantităţile de peşte şi plasele de pescuit deţinute ilegal • trei persoane cărau peştele şi uneltele de pescuit cu o căruţă, pe raza municipiului • alţi doi bărbaţi au fost depistaţi în apropierea fluviului Dunărea

 

Jandarmii au dat planurile peste cap mai multor brăileni care aveau asupra lor cantităţi de peşte, din speciile plătică şi caras, plus unelte de pescuit.

În data de 30 martie, în jurul orei  09:30, o patrulă de jandarmi a depistat la intersecţia strazilor Cezar Petrescu cu Dumbrava Roşie din Municipiul Brăila, 3 bărbaţi, care transportau cu o căruţă, două plase de pescuit şi o cantitate de peşte, fără a avea documente legale. În urma verificărilor făcute, s-a constatat că numiţii C.G., L.F. şi M.E. deţineau cantitatea de 14,3 kg peşte specia „Plătică” şi două plase de pescuit din nailon având lungimea de 50 metri, lăţimea de 1 metru şi ochiul plasei de 4,5 cm, fiecare.

În ziua de 31 martie, în jurul orei 10.45, jandarmii au depistat în zona situată la aproximativ 2 km faţă de malul stâng al fluviului Dunărea, către comuna Stăncuţa, două persoane de sex masculin care deţineau fără documente legale de provenienţă, peşte din specia “Plătică”. S-a constatat că numiţii F.C. şi S.I. deţineau cantitatea de 24 kg peşte.

În data de 01 aprilie, în jurul orei 12.30, o patrulă de jandarmi a depistat la intrarea în localitatea Ibrianu, un alt bărbat care deţinea fără documente legale de provenienţă peşte din specia “Caras”. În urma verificărilor făcute, s-a constatat că M.S. deţinea cantitatea de 55 kg peşte.

Cei depistaţi sunt cercetaţi penal pentru deţinerea ilegală de peşte şi unelte de pescuit. Cantitatea de peşte a fost predată, spre valorificare, către SC MESTACO SRL. Persoanele în cauză au fost predate lucrătorilor de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, pentru continuarea cercetărilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro