Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primii brăileni amendați pentru că nu au strâns excrementele câinilor scoși la plimbare pe domeniul public

* este vorba despre două persoane, ambele sancționate cu minimul prevăzut de o hotărâre a Consiliului Local Municipal, mai exact 50 de lei

 

 

 

 

În premieră aproape absolută, la Brăila au fost amendați de Poliția Locală doi proprietari de câini care nu au strâns excrementele lăsate de animalele respective pe domeniul public. O hotărâre a Consiliului Local Municipal emisă încă din 2003 - mai exact HCLM nr. 5/2003 - stabilește amenzi cuprinse între 50 și 200 de lei pentru acest gen de contravenții, însă până acum nu prea a fost pusă în practică. În perioada 7 - 15 septembrie a.c., agenții care patrulează pe raza municipiului au considerat că este timpul să ia măsuri împotriva celor care lasă excrementele câilor pe trotuar. Și au acționat, aplicând, deocamdată, valoarea minimă a amenzii, 50 lei, unui număr de doi brăileni.

”Pentru necurățirea de către proprietarii câinilor a excrementelor lăsate în locurile unde circulația acestora este permisă, au fost depistate și sancționate contravențional 2 persoane, cu amenzi în valoare de 100 lei. Exemplificăm: A. E., în vârstă de 35 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 50 lei – în calitate de deținător al unui câine de rasă comună nu a curățat excrementele lăsate pe Str.Apollo, în dreptul Bl.H; B. I., în vârstă de 35 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 50 lei – în calitate de deținător al unui câine de rasă comună nu a curățat excrementele lăsate pe str.Apollo, în dreptul Bl.G”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Locale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii