Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prime de victorie de cite 5.000 de lei la FC Arges

Conducerea FC Arges a decis, la propunerea tehnicianului Dorinel Munteanu, marirea primelor de victorie pentru componentii echipei din Pitesti, acestea urmind sa fie de cite 5.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Spre deosebire de prima parte a campionatului, FC Arges nu ii va mai recompensa pe jucatori cu 300 de dolari pentru rezultatele de egalitate.
FC Arges va intilni, simbata, in deplasare, echipa UTA Arad, in etapa a XXI-a a Ligii I. Patronul gruparii din Pitesti, Cornel Penescu, a afirmat ca se teme de arbitrajul de la aceasta partida. "Ma tem de arbitraj. In ultimii ani, la partidele in care ne-a arbitrat Helesteanu, Argesul a fost dezavantajat. Sper ca acum sa avem parte de un arbitraj corect", a spus Penescu.
Cornel Penescu s-a declarat insa optimist in privinta sanselor echipei FC Arges in meciul cu UTA Arad: "Mergem sa cistigam la Arad. Daca vom obtine cele trei puncte, vom lua o optiune importanta in perspectiva salvarii de la retrogradare. Victoria ne va ajuta foarte mult, dar si un rezultat de egalitate ar fi bun".
Antrenorul-jucator Dorinel Munteanu considera partida de simbata decisiva pentru salvarea de la retrogradare. "Meciul de la Arad este decisiv pentru noi. Daca nu vom lua punct sau puncte, ne va fi mult mai greu, daca nu chiar imposibil sa ne salvam de la retrogradare. Avem si un dezavantaj ca am jucat 120 de minute cu Rapid, lucru care ne-a solicitat foarte mult. Asta in timp ce UTA este o echipa odihnita. Sper ca pina la ora meciului sa ne revenim cu totii din punct de vedere fizic", a spus Munteanu.
Dorinel Munteanu a precizat ca este posibil sa fie titular in partida cu UTA Arad. El a evoluat 97 de minute in meciul cu Rapid, din Cupa Romaniei, si a fost unul din cei mai buni jucatori de pe teren. "Pentru noi nu a fost deloc bine ca am jucat 120 de minute. Am facut o recuperare buna la Mogosoaia si putem aborda meciul cu UTA in deplinatatea formei fizice. Cred ca voi juca din primul minut", a adaugat Munteanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii