Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul se intilneste cu reprezentantii asociatiilor de proprietari

Azi, cu incepere de la ora 11.00, reprezentantii asociatiilor de proprietari sint invitati sa participe la o intilnire cu primarul Constantin Cibu, presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, prefectul Nicolae Mitroi si reprezentanti ai furnizorilor de utilitati. Evenimentul este organizat de Federatia Uniunii Asociatiilor de Proprietari (FUAP) Braila si va fi gazduit de Casa de Cultura a Tineretului.
Conform declaratiilor presedintelui FUAP Braila, Marian Covache, "in cadrul intilnirii vor fi discutate problemele cu care se confrunta asociatiile de proprietari, ce se acutizeaza pe zi ce trece. O intilnire, fata in fata, a reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu primarul Constantin Cibu este mai mult decit necesara si asta pentru ca am observat ca acestia au foarte multe probleme legate de modul in care Primaria raspunde solicitarilor lor. La sediul nostru au ajuns foarte multe persoane care au reclamat faptul ca directia care are in atributii asociatiile de proprietari nu isi face treaba. Mai mult, ei sesizeaza faptul ca petitiile trimise la Primarie au fost rezolvate intr-un numar foarte mic, desi unele dintre ele dezvaluiau incalcari evidente ale legii. Organizatia noastra doreste sa instaleze o disciplina in problema asociatiilor de proprietari si astfel, sa nu se mai inregistreze nereguli".
FUAP Braila este o organizatie non-profit si functioneaza din anul 2003. La ora actuala, aproximativ 100 de asociatii de proprietari, din totalul de peste 800, sint afiliate Federatiei si primesc sprijin si consiliere in problemele pe care le intimpina. Desi a solicitat, in numeroase rinduri, acordarea unui spatiu in care sa-si poata desfasura decent activitatea, pina acum nu a primit nici un raspuns afirmativ. "Acest lucru nu poate exprima decit dezinteresul total al Primariei fata de activitatea pe care noi o desfasuram. Pe aceasta cale fac apel catre toti consilierii sa nu mai ia in deridere aceasta Federatie, care nu face decit sa reprezinte interesele cetatenilor. Noi nu facem campanie nimanui, nu sustinem si nu promovam pe nimeni, decit pe locatar", a mai adaugat Marian Covache, presedintele FUAP Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii