Mergi la conţinutul principal

Primarul nu-şi regretă comentariile dure de pe reţelele de socializare

• edilul-şef Marian Dragomir a vorbit, ieri, despre modul în care a decis să trateze public unele subiecte sensibile, cu precizarea că a fost nevoit să ia atitudine • acesta a amintit episodul când un şofer “Braicar” s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi cel cu muncitorii care au astupat cu frizură asfaltică gropile pline cu apă din oraş, punctând că nu regretă faptul că a folosit expresii precum “scursură” sau “idioţi”, pentru că a obţinut rezultate

 

Primarul Marian Dragomir nu regretă absolut deloc comentariile agresive pe care le-a avut pe reţelele de socializare, după ce i-au fost semnalate cazuri problematice la nivelul oraşului. Acesta a afirmat că de multe ori, tocmai pentru că a luat atitudine în calitate de edil-şef situaţia s-a remediat. Dragomir a amintit episodul în care un şofer “Braicar” s-a urcat la volan fiind în stare de ebrietate, dar şi cel mai recent cu muncitorii care au astupat gropi pline cu apă, în timp ce un alt cetăţean îi filma nemulţumit.

“În unele dintre situaţii aceste cuvinte dure şi-au găsit aplicabilitatea, din punctul meu de vedere. Vreau să îmi spuneţi dumneavoastră ce părere aveţi despre o persoană, angajată a unei societăţi, care aruncă în apă frizură asfaltică? Vi se pare un lucru normal? Cum aţi reacţiona dumneavoastră, ziarist, cetăţean care priveşte, vizavi de o astfel de situaţie? Cum aţi reacţiona dumneavoastră dacă aţi fi primar sau părinte al unui copil într-un autobuz condus de o persoană aflată în stare de ebrietate? Vă imaginaţi care ar fi putut să fie urmările? Nici acea persoană nu mai lucrează la «Braicar», din ceea ce am înţeles de la conducătorul societăţii. Sunt anumite momente în care primarul, ca orice om, are trăirile lui. Şi vă daţi seama, când vedeţi că o persoană aflată în stare de ebrietate conduce un autobuz cu călători, nu poţi să te abţii uneori să spui ceea ce gândeşti, de fapt. Însă la «Braicar» să ştiţi că există şi foarte mulţi şoferi de o înaltă ţinută morală, calitate profesională, onestitate. Foarte mulţi sunt. Dar întotdeauna, orice pădure trebuie să aibă uscăciunea ei. Aşa a fost şi în această situaţie”, a declarat Dragomir.

Edilul-şef a mai precizat că în toate aceste cazuri muncitorii care au greşit au fost daţi afară, aşa cum el a solicitat public pe reţelele de socializare, lucru pe care nu îl regretă, date fiind cazurile grave care au condus către acest rezultat.

“Repet, un şofer în stare de ebrietate s-a urcat la volanul unui autobuz! Vă daţi seama ce se putea întâmpla? O tragedie, efectiv! Credeţi în acel moment că cele mai mari repercusiuni ar fi fost asupra acelui şofer sau asupra imaginii societăţii Primăriei? În cazul persoanelor care au aruncat frizura asfaltică în acele gropi, am devenit viral pe internet, din păcate, la nivel naţional. M-au sunat de la 3 televiziuni naţionale pentru acel eveniment nefericit. Dacă societatea nu ar fi luat măsurile necesare, ce credeţi că s-ar fi întâmplat?! Dacă s-ar fi ştiut la timp că acei muncitori au primit o dispoziţie să arunce frizură în gropi fără apă, ar fi fost un alt subiect. Dar întotdeauna se mai întâmplă ca factorul uman să dea naştere unor evenimente pe care nimeni nu le doreşte sau pe care nimeni nu le poate controla decât în momentul când ele apar. Pentru că întotdeauna există şi latura imprevizibilă a unor persoane care lucrează la diferite societăţi sau instituţii”, a conchis sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro