Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Primarul Cibu si viceprimarul Tilea sint misogini 100%"

Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, se considera victima misoginismului colegilor sai din conducerea Primariei, edilul-sef Constantin Cibu si vicele Lucian Tilea. Vasioiu a explicat ca, spre exemplu, viceprimarul Tilea (pe care il asimileaza ca fiind liberal, chiar daca acesta oficial este independent) continua sa nu o salute, iar Cibu o ignora in felul sau: "Colegii mei liberali de la nivelul conducerii administratiei locale sint misogini suta la suta. Lasind la o parte faptul ca sint reprezentanta PD-ului, sint femeie si asta deranjeaza extraordinar de tare si nu ma baga in seama". Atentionata ca exagereaza, daca spune ca primarului nu-i plac femeile, Vasioiu a admis: "Nu ma intelegeti gresit, aveti dreptate ca-i plac femeile, dar nu in conducere, nu sa-l incurce acolo. Lui ii plac in conditii mai de obedienta. Noi sintem tributari unei mentalitati in care, din nefericire, primarul a trait, de genul "eu sint legea, eu fac legea". Are o virsta care nu-i permite la acest moment sa-si nuanteze aceste pareri. Pentru mine a fost un dezavantaj. Nu am crezut insa ca aceasta atitudine se va manifesta cu atita duritate. Am zis ca macar educatia te-ar obliga macar sa vorbesti frumos cu o femeie, dar vad ca nici asta nu a fost un impediment pentru colegii mei. Dar repet, este jenant, doi barbati - un primar si un viceprimar care il sustine si cind respira domnul primar - cum pot sa spuna ca s-au impiedicat de o biata femeie?"
Vasioiu a mai spus ca a avut disponibilitatea ca, dupa alegerile din organizatia judeteana PNL Braila, sa incerce o colaborare cu noul presedinte, respectiv Constantin Cibu, si sa se abtina de la orice declaratii critice, insa nu a primit un raspuns care sa o incurajeze si, ca atare, a renuntat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii