Skip to main content

Primarul Brailei s-a implicat in ajutorarea familiei de pe strada Belvedere

Articolul "Batuti de soarta", aparut luni in cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei", ce zugravea suferintele lui Iulian Sfarti si ale mamei lui, tintuita la pat, nu a ramas fara ecou. Atit primarul Brailei, cit si simplii cetateni au fost impresionati profund de necazul barbatului in virsta de 51 de ani, care se lupta sa isi tina in viata mama paralizata, si au decis sa ia atitudine.
Reamintim ca Olga Elvira Zainea, mama barbatului, a suferit un accident vascular chiar de ziua ei. Problemele nu au intirziat sa apara. Boala femeii s-a agravat, iar fiul, Iulian Sfarti, a fost nevoit sa renunte la munca pentru a se dedica intrutotul ingrijirii mamei. Cei doi, mama si fiu, traiesc doar din pensia batrinei, de numai 270 lei. Constantin Sever Cibu, edilul Brailei, ne-a declarat ca, in contextul in care situatia batrinilor din municipiu este in permanenta in atentia sa, s-a decis sa ia masuri urgente pentru rezolvarea cazului prezentat in ziarul nostru. "Am dispus sa li se aloce un ajutor de urgenta in valoare de 500 lei. Totodata, am luat masurile necesare ca fiul Olgai, Sfarti Iulian, sa fie angajat ca insotitor pentru a-si putea ingriji mama mai bine. Din nefericire, sint multe astfel de cazuri in oras, iar noi, ca autoritati, incercam sa ne ocupam de cit mai multe dintre ele pentru ca e o tragedie ceea ce se intimpla cu semenii nostri". La aflarea vesilor bune, reactia lui Iulian a fost una pe masura. Contactat de reporterii ziarului, barbatul a declarat ca nu-i vine sa creada ceea ce se intimpla. "Nici macar nu pot sa realizez ca este adevarata situatia aceasta. Stau si ma gindesc si parca tot nu-mi vine sa cred ca mai sint oameni carora le pasa si ca ni se intimpla si noua o bucurie, printre atitea nenorociri", a spus Iulian simtindu-i-se in voce o picatura de speranta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu