Mergi la conţinutul principal

Primarul Brăilei și președintele Consiliului Județean și-au luat adio de la 2020 prin mesaje pe Facebook

* atât primarul Marian Dragomir, cât și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiraic, au postat mesaje pe rețelele de socializare în noaptea dintre ani * aceștia au făcut o scurtă analiză a anului care tocmai s-a încheiat și și-au manifestat speranța că 2021 va fi unul mult mai bun

 

Liderii administrației brăilene au dorit să marcheze într-un fel încheierea anului 2020, astfel că s-au folosit de rețelele de socializare pentru a-și transmite mesajele. Mai exact, atât primarul Marian Dragomir, cât și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac le-au transmis brăilenilor ”La mulți ani”, manifestându-și de asemenea dorința că 2021 va fi un an mult mai bun.

LA MULȚI ANI - 2021!!! Anul 2020 se retrage tiptil tiptil și trebuie să plece împreună cu teama, frica și restricțiile. Rămân oameni puternici care au reușit să depășească momente grele, prieteni, experiențe noi și lecții de viață. Anul 2021  aduce speranțe, încredere și optimism. Vă doresc multă sănătate, realizări personale, profesionale și …… iubire !!! Cu prietenie, Primar Dragomir Viorel Marian”, este mesajul postat de edilul-șef pe Facebook, chiar în noaptea dintre ani.

La rândul său, șeful CJ Brăila, Francisk Chiriac, a dorit să puncteze importanța lecțiilor oferite de anul care tocmai s-a încheiat, în special cea a prețuirii.

”Pașii timpului ne-au adus la cumpăna dintre ani, moment în care mă uit în urmă la anul 2020 cu mândrie, satisfacție, dar și cu regret și dezamăgire. Viața e un proces de învățare continuu, dar 2020 ne-a predat o lecție pe care majoritatea dintre noi a uitat-o: să prețuim!Am reînvățat să prețuiesc timpul, să-l consum în așa fel încât să mă bucur cât mai mult de oamenii dragi, de ceea ce oferă natura, să mă bucur în general de viață. Ca și voi, pentru 2021 nu-mi doresc decât sănătate. Să revenim la normal, dar cu lecția învățată. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul din 2020 și vă doresc ca noul an să vă găsească sănătoși! La mulți ani! Cu prietenie, Francisk Iulian Chiriac”, a scris la rândul său, președintele CJ Brăila.

Pe lângă mesaj, primarul Marian Dragomir a atașat un filmuleț pregătit de municipalitate pentru brăileni, pentru a marca trecerea dintre ani, care poate fi urmărit accesând următorul link:

https://www.facebook.com/dragomir.viorelmarian/videos/1768733693289278

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro