Mergi la conţinutul principal

Primarul anunţă surprize la deschiderea «Orăşelului Copiilor»

• edilul-şef Marian Dragomir a precizat că deschiderea “Orăşelului Copiilor” se amână cu o zi, ca urmare a declarării de către Guvern a zilelor de doliu naţional pe 14, 15 şi 16 decembrie • chiar şi aşa, primarul a ţinut, ieri, să lanseze o invitaţie copiilor de a participa pe 17 decembrie la evenimentul organizat de municipalitate, punctând câteva dintre surprizele pregătite • Dragomir a profitat de ocazie pentru a-şi expune şi câteva dintre planurile pentru parcul de copii din Monument

 

Primarul Marian Dragomir a anunţat, ieri, că deschiderea “Orăşelului Copiilor” se amână cu o zi, ca urmare a faptului că 14, 15 şi 16 decembrie au fost declarate zile de doliu naţional de către Guvernul României, în memoria Regelui Mihai I. Chiar şi aşa, edilul-şef a dorit să le transmită celor mici că li se vor pregăti o serie de surprize.

“Având în vedere faptul că vom avea săptămâna viitoare trei zile de doliu naţional, vom decala deschiderea Orăşelului Copiilor pentru data de 17 decembrie. Iniţial era pe 16 decembrie deschiderea, dar trebuie să respectăm zilele de doliu naţional. În schimb, festivitatea pentru premierea elevilor cu rezultate va avea loc în continuare în data de 15 decembrie, la Teatrul «Maria Filotti», la ora 16:30. Prin urmare, chiar dacă programul va fi anunţat ulterior, invităm pe această cale toţi copiii să vină la Orăşel înainte de apusul soarelui pentru a face parte din parada lui Moş Crăciun. Pentru a se întâlni cu personaje de poveste în Parcul Monument. (...) La orăşelul copiilor vom avea o căsuţă de poveşti, care se amenajează în acestă perioadă. Copiii vor putea veni să le citească Moşul poveşti, să comunice cu el, să îi lase scrisori. Vor mai fi şi alte surprize. Dar deja v-am spus prea multe”, a declarat Dragomir.

 

Primăria are planuri mari privind renovarea parcului de copii din Monument

Tot cu această ocazie, Marian Dragomir a ţinut să precizeze că în 2018 are de gând să facă investiţii consistente în parcul de copii din Monument, astfel încât să schimbe complet locul de joacă actual, într-unul modern şi fără bilet de intrare.

“În Parcul Monument intenţionăm anul viitor să preluăm parcul existent la Administraţia Pieţelor. Şi aţi văzut că am făcut dezmembrări pe categorii de redevenţă la Piaţă. Intenţionăm ca anul viitor, în luna ianuarie, parcul de joacă din Parcul Monument să fie preluat de Primăria Municipiului Brăila şi să investim acolo pentru reabilitarea totală a parcului şi să asigurăm accesul gratuit. Un parc de joacă foarte modern, cu suprafaţă de tartan, acel cauciuc pe care l-am testat în alte locuri. Cu o suprafaţă determinată foarte clar pe categorii de vârstă pentru copii. Cu instalaţii de joacă, noi. Şi un lucru pe care ni l-am asumat şi propus în campania electorală, cel privind parcul de skate, pe care vrem să îl facem într-o locaţie de maximă vizibilitate pentru toţi copiii în Parcul Monument”, a conchis Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro