Mergi la conţinutul principal

Primarul încurajează brăilenii să continue să îşi plătească online taxele şi impozitele

• Marian Dragomir s-a arătat destul de încântat de modul în care a funcţionat până acum plata online a taxelor şi impozitelor locale • acesta a ţinut, recent, să le reamintească brăilenilor că pot apela cu încredere la serviciile Ghiseul.ro şi să plătească de acasă, fără să mai fie nevoie să se deplaseze până la Primărie pentru a cere user şi parolă • în prezent, potrivit Ghişeul.ro, sunt 2.907 de utilizatori înregistraţi pe Brăila

 

Primarul Marian Dragomir a declarat, recent, că este mulţumit de faptul că o parte dintre brăileni a înţeles utilitatea plăţii online a taxelor şi impozitelor, astfel că nu s-a mai ajuns la cozi interminabile la ghişee. Chiar şi aşa, edilul-şef a ţinut să reamintească faptul că ar vrea ca din ce în ce mai mulţi locuitori ai oraşului să profite de acest serviciu şi să încerce să facă plata prin intermediul calculatorului.

“Până acum s-au plătit destul de bine taxele. Am avut două zile în care sistemul nu a funcţionat din cauza schimbării băncii în urma unei licitaţii publice, dar de miercuri sistemul funcţionează fără probleme. S-au putut efectua plăţi. Încurajez toţi brăilenii să folosească această metodă, cu atât mai mult cu cât toate operaţiunile se pot face din faţa calculatorului, în cel mult cinci minute, fără să fie nevoie să se deplaseze. Nu este nevoie, ca în alţi ani, să vină să îşi ia cont de utilizator şi parolă de la Administraţia Financiară, de la Primărie, ci se rezolvă toate aceste lucruri direct din faţa calculatorului”, a declarat Dragomir.

Potrivit site-ului Ghiseul.ro, în prezent, la Brăila, sunt înscrişi doar 2.907 ulitizatori, iar numărul nu diferă foarte mult de cel prezentat la începul lunii ianuarie, circa 2.400 de utilizatori.

Reamintim că Primăria Brăila şi-a redeschis ghişeele pentru brăilenii care vor să scape de plata impozitelor şi taxelor locale încă din data de 9 ianuarie. Acestea sunt deschise zilnic, de la 08:00 la 16:00, în timp ce joi programul se prelungeşte până la 18:00. De asemenea, trebuie punctat că şi pe pagina web a primăriei, la butonul “Acasă”, a fost postat un link direct către portalul Ghiseul.ro prin intermediul căruia brăilenii se pot achita de obligaţiile fiscale fără bătaie de cap, de acasă, din faţa calculatorului. Tot acolo, se specifică faptul că nu este necesară deplasarea la sediul Primăriei pentru a cere un nume de utilizator şi parolă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu