Mergi la conţinutul principal

Primarii brăileni, avertizaţi de Chiriac să plece mai repede cu proiectele la Bucureşti

• preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a avut, ieri, o întâlnire cu o parte dintre primarii din judeţ pentru a le atrage atenţia că termenul final de depunere a proiectelor pe PNDL 2 este 31 octombrie • spre nemulţumirea PSD-istului, în judeţul nostru există foarte mulţi primari care au lăsat pe ultima sută de metri depunerea documentaţiei la Ministerul Dezvoltării

 

Preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a organizat, ieri, o întâlnire cu o parte dintre primarii de comune şi oraşe din judeţ, pentru a le atrage atenţia că termenul pentru depunerea documentaţiilor la proiectele finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2 se apropie de finiş în următoarele zile. Mai exact, aceştia mai au timp doar până pe 31 octombrie să se prezinte la Ministerul Dezvoltării pentru a-şi înregistra proiectele şi, din păcate, la Brăila încă mai există întârziaţi. O parte i-au promis şefului Consiliului Judeţean că se vor duce până la finele acestei săptămâni la Bucureşti cu proiectele, alţii abia săpătmâna viitoare, în timp ce câţiva s-au plâns că au probleme la obţinerea autorizaţiilor de la Mediu.

Potrivit lui Chiriac, până în momentul de faţă doar 43 din 99 de proiecte au primit număr de înregistrare de la Minister şi au ajuns în baza de date a CJ Brăila. În urma discuţiilor purtate, ieri, a reieşit că între întârziaţi se numără primarii din localităţile: Ciocile, Dudeşti, Jirlău, Movila Miresii, Salcia Tudor, Siliştea, Tichileşti, Unirea, Vădeni, Viziru, Zăvoaia, în timp ce la Cireşu, Frecăţei, Gradiştea, Măraşu şi Şuţeş. “Eu vă spun că luni şi marţi o să fie o nebunie la Minister pentru că toată lumea ştie că 31 octombrie este termenul. Nu ştiu, vedeţi cum faceţi! O să fie debandadă acolo! Sunteţi primari ai acestui judeţ, nu contează culoarea politică, ţineţi-vă rândul unul altuia dacă este cazul. Luni, aş vrea să fim printre primii care depunem proiectele rămase”, le-a transmis Chiriac primarilor.

Suma totală care ar trebui să ajungă la judeţul nostru prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, este de 645.623.831 milioane lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro