Mergi la conţinutul principal

Primaria cauta solutii pentru a scapa de cei care isi parcheaza masinile prin diferite locuri cu scopul de a le vinde

Municipalitatea incearca sa rezolve problema autoturismelor parcate prin diferite locuri cu intentia de a fi vindute si care, de multe ori, blocheaza atit traficul celorlalte autoturisme cit si pe cel al pietonilor. Astfel, asa cum ne-a explicat primarul Aurel Simionescu, referitor la masinile ce zac in parcarea de linga Primarie, s-a incercat pina in acest moment identificarea, acolo unde s-a putut, a posesorilor si atentionarea acestora sa isi mute autovehiculele. Acest lucru este insa mult mai dificil in cazul celor inmatriculate in alte tari: "Am cerut in doua rinduri, si acum mai facem cerere o data, de la Politie, numele celor care poseda autoturismele parcate in fata Primariei. Noi le-am luat numerele si am solicitat sa ni se spuna numele presupusilor posesori, ca nici nu mai stii in cazurile astea... Dar ce ne facem cu cele care nu sint inregistrate in Romania? Ar trebui sa ne ducem la Vama sau in Germania... asa ca inca lucram la o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Am avut niste propuneri de genul sa punem bariera acolo, sau sa facem parcare cu plata, dar aici este un trafic foarte mare in week-end, isi parcheaza masinile cei care vin sa se plimbe pe faleza si nu le putem interzice accesul, ca am crea alt gen de disconfort. Trebuie sa gasim o solutie insa..", a mai adaugat edilul sef.
Legat de autoturismele parcate in acelasi scop pe trotuarele din intersectia Bulevardului Dorobanti cu str. Scolilor, primarul a explicat ca acolo s-a montat un semn cu "parcarea interzisa" si i-a avertizat pe cei care lasa masinile acolo ca acestea le vor fi ridicate daca le mai parcheaza pe trotuar. Simionescu a completat spunind ca s-a gindit si la organizarea unui tirg de masini, ori in fostul obor de animale, ori in parcarea stadionului municipal: "Am discutat sa amenajam un tirg in fostul obor de animale sau simbata si duminica sa organizam in parcarea de la stadionul municipal, care e mai buna, cu deschidere.... Dar cei care isi lasa masinile asa nu sint ei interesati sa mearga cu ea in tirg, la negociere... O lasa asa si daca o vede cineva bine, daca nu.....".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu