Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima victorie dupa trei etape

Dupa trei etape in care a suferit tot atitea esecuri, Viitorul Insuratei a reusit in sfirsit sa cistige, doar la limita insa, deoarece si de aceasta data jucatorii ajunsi la finalizare au cautat cele mai sofisticate solutii.
Prima actiune notabila a partidei s-a derulat abia in minutul 16 si a fost irosita de Stoian. Servantul din faza anterioara, Anghelina (min. 27) a preferat sa centreze in loc sa suteze spre poarta, insa patru minute mai tirziu jucatorul de banda stinga a formatiei din Insuratei nu a mai ratat si a deschis scorul dupa o actiune la care au mai participat Vicol si Bratosin.
Dupa ce au marcat, jucatorii lui Dan Asandei s-au masat cu intreg efectivul in jumatatea adversa de teren insa nu au reusit sa obtina decit trei lovituri libere, dar Anghelina (min. 35), Stoian (min. 38) si Baicu (min. 41) nu i-au creat emotii portarului advers.
Constantenii nu au facut altceva decit sa se apere cu tot efectivul si au incercat doar o singura data sa dea lovitura pe contraatac, in minutul 16, insa nu au obtinut decit o lovitura libera care a ramas fara rezultat pe tabela de marcaj.

Viitorul a fost privata de un penalty in minutul 71

In repriza a doua, cu Dobre in teren, atacul echipei gazda a capatat mai multa consistenta, dar prima faza de poarta s-a consemnat abia in minutul 71. In acel moment, golgeterul Cosmin Dobre a patruns in careul advers, l-a driblat si pe portar, dar cind se pregatea sa suteze a fost deposedat de catre unul dintre aparatorii constanteni. Gazdele au cerut penalty insa arbitrul de centru a facut semn ca jocul sa continue. Doua minute mai tirziu acelasi atacant a sutat din unghi si portarul constantean a respins cu dificultate mingea de la radacina barei. Pe post de servant, in minutul 81, Dobre l-a gasit demarcat la doar trei metri de poarta pe Bratosin insa si de aceasta data norocul le-a ocolit pe gazde.
Ultima faza a partidei s-a consemnat cu patru minute inainte de final si l-a avut drept erou principal pe Coman, dar juniorul echipei din Insuratei nu a reusit sa introduca mingea in plasa, mingea sutata de el de la marginea careului mic trecind razant pe linga bara din dreapta.
Viitorul a reusit sa cistige acest meci la limita, doar pentru ca din nou s-a jucat cu ocaziile si ocupa locul al noualea in clasament, cu sase etape inainte de finalul campionatului.
"Nu pot spune ca a fost un meci spectaculos, ci doar unul de angajament, dar nu pot trece cu vederea numarul mare de ratari. S-a vazut ca prin intrarea lui Dobre atacul s-a revigorat insa ne-a lipsit luciditatea la faza de finalizare. Este bine totusi ca am reusit sa spargem gheata dupa trei etape si sa obtinem o victorie in fata propriilor spectatori", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul.

Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Paraschiv, Bogdan - Baicu, Bratosin, Stanciu (min. 59: Dobre), Anghelina (min. 81: Moroianu) - Stoian, Vicol (min. 72: Coman).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii