Mergi la conţinutul principal

Primăria a lămurit misterul carosabilului distrus de pe strada Carantinei

• de vină nu ar fi o lucrare făcută fără autorizaţie, cum s-a crezut iniţial, ci maşinile de mare tonaj care au circulat cu viteză

 

Conducerea Primăriei a solicitat Poliţiei Locale, miercuri, să facă o anchetă, pentru a stabili cine se face vinovat de dislocarea pietrelor cubice de pe carosabilul străzii Carantineri, în zona intersecţiei cu Vadul Rizeriei. Reamintim că, pe o suprafaţă destul de mare, piatra cubică arăta de parcă ar fi fost scoasă de pe poziţie, pentru o intervenţie la fundaţia străzii, şi repusă la loc într-un mod absolut deficitar. Primăria a luat cunoştinţă despre această situaţie abia după ce mai multe fotografii care circulau pe reţelele de socializare au ajuns în atenţia presei. Iniţial, s-a crezut că a fost vorba despre o lucrare făcută fără autorizaţie, mai ales că zona afectată se afla în preajma unor cămine de apă. Se pare, însă, că nu aceasta a fost cauza. După ce s-au deplasat la faţa locului şi au discutat cu locatarii caselor învecinate şi cu agenţii care asigură paza Penitenciarului Brăila, poliţiştii locali au ajuns la concluzia că piatra s-a dislocat din cauza maşinilor de mare tonaj, care au circulat cu viteză. “Din relatările celor din zonă, a reieşit că, după ultimele ploi, s-a erodat fundaţia străzii în intersecţia respectivă, iar în acest context pietrele cubice s-au dislocat de pe poziţie sub roţile maşinilor grele care circulă cu viteză peste limita legală. Reparaţiile necesare vor fi făcute de angajaţii Companiei de Utilităţi Publice «Dunărea»“, ne-a informat viceprimarul Alexandru Jantea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro