Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Prichindei azi, oameni miine"

Saptamina trecuta, s-a desfasurat la Gradinita "Prichindel" un proiect tematic care a urmarit sa-i antreneze pe micuti in schimbarea aspectului gradinitei, pregatirea acesteia pentru primavara. Initiativa a apartinut grupei conduse de educatoarea Miuta Ionescu, creindu-se astfel o noua infatisare spatiului de joaca pentru copii, dominata de floricele, fluturasi, multa verdeata, pasari, jucarii si mobilier nou. In cadrul aceluiasi proiect, copiii, impreuna cu educatoarele si cu parintii, au infrumusetat curtea gradinitei plantind pomi fructiferi, copacei ornamentali si au rasadit flori. Aceasta actiune s-a desfasurat chiar de Ziua Arborelui, pe 29 martie, sub deviza "Prichindei azi, oameni miine". Educatoarea Miuta Ionescu a precizat ca scopul proiectului a fost dezvoltarea educatiei civice la nivelul prescolarilor, in vederea formarii unei conduite ecologice a copiilor, de amenajare si pastrare a unui spatiu natural, viu in locul lor de joaca.
Aceste actiuni se vor continua astazi, cind grupa educatoarei Miuta Ionescu de la gradinita "Prichindel" va participa, alaturi de alte scoli, la plantarea de stejari in padurea cu acelasi nume. Aceasta actiune este condusa de Directia Silvica Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii