Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prezente brailene la BIFE - TIMB 2006

In cursul acestei zile, are loc deschiderea oficiala a Tirgului International de mobila, decoratiuni interioare, echipamente si SDV-uri pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului BIFE - TIMB, eveniment expozitional organizat de catre "Romexpo". Potrivit organizatorului, la acest tirg, ajuns in acest an la editia a XV-a, participa ca expozanti 3 firme din Braila: "Bin Furni Prod" SRL, "Special Timber" SRL si "Tracon" SRL. Primul expozant are spatiu inchiriat in pavilionul 20 al complexului "Romexpo" in cadrul Salonului "Accesorii mobilier tapisat, usi, ferestre", cea de-a doua firma expune in pavilionul 12 la Salonul "Mobila", iar SC "Tracon" expune in cadrul Salonului "Echipamente, masini, unelte, scule si dispozitive pentru prelucrarea lemnului".
"Tirgul BIFE TIMB exprima cel mai bine modul in care oferta producatorilor si distribuitorilor de mobila se adapteaza la schimbarea de atitudine a unui segment semnificativ al consumatorilor din Romania care, din multe puncte de vedere, se
indreapta catre comportamentul consumatorului din societatile
avansate economic", se arata intr-un comunicat de presa al
"Romexpo". La aceasta manifestare expozitionala participa peste 500 de firme, din tara (433 de societati) si din strainatate (17 tari: Austria, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Serbia Muntenegru, Spania, Turcia si Ungaria), cu circa 10% mai multe decit numarul participantilor la editia precedenta. Pe toata perioada tirgului, "Romexpo" mai organizeaza o serie de manifestari conexe ce vor avea loc in salile Complexului Expozitional "Romexpo".
Important de mentionat este ca la editia de anul trecut doar doua firme din Braila au participat la acest tirg: "PAL" SA si "Romava" SA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii