Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Prevederile legislatiei privind ajutorul de stat"

In cursul acestei saptamini Consiliul Concurentei, prin inspectoratul teritorial, va organiza la Braila un seminar pe probleme de ajutor de stat. Manifestarea cu tema "Prevederile legislatiei privind ajutorul de stat. Regulamentul privind raportarea ajutoarelor de stat" se incadreaza in programul de activitati menite sa promoveze regulile specifice din domeniul concurentei si ajutorului de stat si este programata pentru joi, 15 decembrie.
Conform "Strategiei Consiliului Concurentei de promovare a culturii concurentei", In luna decembrie sint programate manifestari de acelasi gen, dupa cum urmeaza: 8 decembrie - Satu Mare - Seminar pe tema "Aplicarea politicii de concurenta din perspectiva nationala si europeana"; 8 decembrie 2005 - Sfantu Gheorghe - "Practicile Anticoncurentiale" si "Regulamentul privind raportarea ajutoarelor de stat"; 15 decembrie - Braila - "Prevederile legislatiei privind ajutorul de stat"; 20 decembrie - Focsani - "Practici anticoncurentiale. Noi orientari In politica concurentei la nivel european si In Romania"", se arata in comunicatul de presa al Consiliului Concurentei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii