Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Preselectie pentru locuri de munca in Germania

Incepind din aceasta saptamina si pina la data de 24 martie, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza o noua actiune de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, de aceasta data oferta fiind pentru Germania. Contractele sint pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca 6 luni si se adreseaza persoanelor cu virsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani, care au cunostinte avansate de limba germana si cu o experienta de minim 2 ani, dovedita prin carnetul de munca, imediat anterior anului 2006, in domeniul solicitat.
Preselectia va avea loc la sediul Oficiului, de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti, iar la ea se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentu meseriile solicitate. Se cauta bucatari/bucatarese (cu o calificare profesionala buna); chelnerite (femei cu virsta de maxim 30 de ani care au calificare incheiata ca ospatar); femei specialiste in domeniul hotelier pentru servirea micului dejun si curatenie, cameriste si receptionere (femei cu virsta de maxim 30 de ani care au calificare incheiata in domeniul hotelier/gastronomic); receptioneri (calificare incheiata in domeniul hotelier/gastronomic). De asemenea, exista oferte si pentru specialisti in domeniul gastronomiei (fast-food) care au exercitat de minim 3 ori o activitate ca lucrator sezonier in cadrul unei intreprinderi din Germania sau cei care au o calificare incheiata si o experienta de minim 3 ani pentru una din urmatoarele pregatiri profesionale: calificare profesionala intr-o meserie din domeniul gastronomic; economist/economista; agenti comerciali; absolventi/absolvente ale Academiei de Studii Economice (ASE) si vinzator/vinzatoare produse alimentare.
Mai multe informatii referitoare la documentele ce trebuie prezentate la preselectie puteti gasi pe site-ul Oficiului, la adresa www.omfm.ro. Mentionam ca OMFM nu percepe nici un fel de taxe si comisioane. Persoanele care vor prezenta documente falsificate la Inregistrarea dosarului personal In banca de date a OMFM, In scopul obtinerii dreptului de a beneficia de un contract de munca In strainatate, vor fi denuntate organelor abilitate, pentru cercetarea penala. Vor fi acceptate numai dosarele In care se prezinta toate documentele solicitate, dosarul depus constituind primul pas In procesul de recrutare si plasare a fortei de munca In strainatate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii