Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele PNL Braila ar infiinta un pol de dreapta, dar nu stie cu cine

Desi la nivel central s-a semnat un protocol intre PNL, PNTCD si AP pentru infiintarea unul pol de dreapta, la Braila lucrurile stau un pic diferit fata de ceea ce isi doreste centrul. Astfel, cum AP iese din discutie in contextul in care nu are nici o organizatie aici, ar ramine ca polul sa fie format, pe plan local, de catre PNL si PNTCD. Intrebat daca stie cu cine ar trebui sa colaboreze pe viitor, la ordinele centrului, presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, ne-a raspuns ca, pina acum, nu a avut tangenta cu membrii filialei brailene a acestui partid si ca nici macar nu stie daca vicele CJ, Gheorghe Chiru, mai este presedinte al PNTCD Braila: "Daca centrul a hotarit asta, vom colabora. Era nevoie sa se faca un pol de dreapta adevarat, nu exista indoiala, dar, la Braila, nu prea stiu cu cine trebuie sa colaborez. Despre Chiru nu stiu daca mai e presedinte, pe altii de la partidul lor nu i-am intilnit... Ma rog, o sa gasim o cale de colaborare, dar acum nu stiu ce sa zic". Vestea buna pentru primarul Cibu este ca macar pe unul dintre taranisti tot il stie. Liderul taranistilor braileni, Gheorghe Chiru, nu a fost dat afara din partid in urma declaratiilor sale din ultima vreme si a pozitiei vizibil impotriva presedintelui partidului, ci a fost doar sanctionat. Amintim ca acesta a vehiculat la un moment dat ideea ca si-ar fi dat demisia din PNTCD si ar fi negociat cu Gigi Becali venirea in fruntea PNG Braila.
In ceea ce il priveste, Chiru ne-a declarat ca este deschis oricarei colaborari si ca nu poate emite in numele partidului pe care il reprezinta cine stie ce pretentii, in contextul in care nu este chiar atit de bine reprezentat pe plan local: "Asta e, daca asa se doreste de la centru... o sa colaboram. Stiu ca l-am criticat de multe ori pe primarul Cibu, si sper ca a inteles ca ma refeream la activitatea Primariei. Sper ca a inteles ce vroiam sa spun si a invatat ceva din asta. Eu sint deschis la dialog, nu o sa avem pretentii de partid cu zeci de procente in sondaje, sper ca o sa mearga colaborarea...". Intrebat daca nu o sa fie cam ciudata o colaborare fortata dupa atacurile de pina acum, Chiru a raspuns amuzat: "In politica trebuie sa iti mai iei si o marja de eroare pentru situatii de criza, de urgenta sau neprevazute. Cum e asta. Acum, daca trebuie sa colaboram, o sa gasim o formula ca sa colaboram".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii