Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele PNG este convins ca pe Mihai Eminescu nu vor circula masini

Liderul PNGCD, Ionel Alexandru, nu isi mai face griji in ceea ce priveste introducerea circulatiei rutiere pe Mihai Eminescu, dupa ce a primit asigurari din partea autoritatilor locale ca aceasta strada va ramine pietonala. Alexandru a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a documentat si a vazut ca proiectul de reabilitare a centrului istoric este un obiectiv important, de amploare, de aceea va urmari cu atentie cum se va derula reabilitarea zonei respective.
"Am fost la Consiliul Judetean si am vorbit cu cel care se ocupa de reabilitare, mi s-a spus ca strada Mihai Eminescu nu va fi deschisa circulatiei rutiere. Se va face o alee pe mijlocul strazii, vom urmari daca se vor tine de cuvint", a spus Alexandru.
Liderul PNG a precizat ca in cadrul discutiilor cu autoritatile a ridicat si problema cladirilor de pe strada Mihai Eminescu, lasate in paragina si care reprezinta un adevarat pericol pentru cetatenii care circula prin acea zona. Este vorba in special despre fostul hotel "Pescarus", cladirea "CEC" si fostul liceu "Anghel Saligny".
"Primele doua sint in domeniul privat, dar nu s-a terminat definitiv retrocedarea. Am solicitat primarului sa discute cu acesti proprietari, sa ia masuri pentru renovarea cladirilor pentru ca reprezinta un pericol public. Fostul liceu "Anghel Saligny" este in patrimoniul Primariei, se afla in fondul istoric, s-ar putea face o cladire reprezentativa acolo. Din P-ta Traian pina in strada Ana Aslan cladirile sint stabile, dar restul sint cu bulina rosie, se pot prabusi mai ales daca prin zona circula masini", a mai adaugat Ionel Alexandru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii