Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele PNG Braila ar putea candida la europarlamentare

Liderul PNG Braila, Ionel Alexandru, ar putea candida la alegerile europarlamentare. Acesta a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost propus de catre colegii sai de partid, dar ca inca nu s-a hotarit daca va accepta sau nu propunerea facuta. Alexandru a adaugat ca, personal, l-a propus pe Fanus Neagu pentru aceasta functie, insa acesta, din motive de sanatate, a refuzat: "Noi, asa cum am discutat la Consiliul National al Partidului, de pe 6 martie, sintem de acord cu organizarea alegerilor parlamentare pe data deja stabilita. Nu credem ca aminarea lor ar fi oportuna. PNG a strins pe plan national peste 400.000 de semnaturi, iar filiala braileana a adunat in jur de 8.500. Noi sintem pregatiti". Referitor la candidatii partidului pentru alegerile din Parlamentul European, acesta a precizat ca vor fi 7 sau 8, dar ca filiala Braila nu a venit deocamdata cu o propunere concreta: "Eu am zis sa fie domnul Fanus Neagu, dar domnia sa a refuzat. Colegii m-au propus pe mine, dar trebuie sa ma mai gindesc. Oricum, in cel mai scurt timp voi anunta ce decizie am luat".
Totodata, Ionel Alexandru a tinut sa adauge ca in continuare nu stie de unde ar fi putut veni vicepresedintele CJ, Gheorghe Chiru, cu ideea ca ar putea ajunge presedinte la PNG Braila, in contextul in care pe data de 6 martie, la consiliu, nu s-a discutat nimic de genul acesta. Mai mult, Alexandru sustine ca, imediat dupa declaratiile incendiare ale lui Chiru, a contactat conducerea de la Bucuresti a partidului si a primit asigurari ca nu se pregateste nici o schimbare de lideri: "Eu am vorbit cu domnul Becali si mi-a zis ca nu a discutat cu Chiru. Nu stiu de unde a scos acesta aberatiile astea. Ma rog, daca vrea sa depuna adeziune la noi e liber sa o faca, dar asta nu inseamna ca e automat numit presedinte. Pina la urma, nici nu prea ne intereseaza ce face acesta". Referitor la propriul interimat in functia de presedinte al PNG Braila, Ionel Alexandru ne-a declarat ca acesta s-a prelungit la un an, deoarece nu a avut timp sa organizeze congresul judetean: "Eu am luat aceasta filiala de la zero si pina acum a trebuit sa organizam filialele din judet. Acum, in sfirsit, sintem gata si in functie de ce program o sa aiba liderii centrali, cred ca luna viitoare vom face si noi un congres judetean".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii