Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele Comisiei judetene de arbitri, Laurentiu Vargatu, este observator la jocul de la Otopeni

In acest week-end sefii fotbalului brailean vor da note arbitrilor la partidele la care au fost desemnati ca observatori de catre FRF.
Astfel, presedintele Comisiei judetene de arbitri, Laurentiu Vargatu, a fost delegat ca observator in Liga a II-a, la partida dintre CS Otopeni si FC Snagov, iar Marin Petrescu, presedintele AJF, a fost numit sa supervizeze jocul de la Bacau in care se vor intilni astazi FC Willy Bacau si Transkurier Sfintu Gheorghe.
Singurul arbitru desemnat sa arbitreze in esalonul secund este Gheorghe Negoita. El va oficia in calitate de arbitru asistent la un meci de gradul zero in care se vor duela simbata Prefab. Modelu si una dintre candidatele cu sanse reale la promovare, Petrolul Ploiesti.
In Liga a III-a, arbitrii braileni vor fi prezenti pe patru stadioane. Vasile Priceputu va conduce la centru disputa din seria I in care se confrunta Aerostar Bacau si Juventus Falticeni, in timp ce in seria a II-a, la meciul dintre Portul Constanta si Dinamo II Bucuresti a fost delegata o brigada completa formata din Luciliu Zaharia - Sorin bratianu si Valeriu Vrinceanu.
Un alt arbitru de perspectiva, Ionel Ivan va conduce astazi la centru disputa dintre Oil Terminal Constanta si Farul II Constanta, iar Ionut Smeu a fost desemnat ca arbitru de rezerva la jocul de pe stadionul Stefan Vrabioru din Ianca, unde fosta sa echipa, Petrolul Ianca, va da piept cu CS Ovidiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii